Ξεχωριστά στιλ για το δωμάτιο του παιδιού σας

Κάποτε ήταν απλά μια επιλογή χρώματος, ροζ ή γαλάζιο, όμως πολλά έχουν αλλάξει τώρα. Έχετε απίστευτες επιλογές, για ξεχωριστή διακόσμηση του δωματίου και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε το σωστό στιλ.

Ξεχωριστά στιλ για το δωμάτιο του παιδιού σας

Μοντέρνο σικ: Λίγο πιο μοντέρνα έπιπλα με σχέδια εντελώς διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Διαλέξτε για παράδειγμα το λευκό χρώμα στα έπιπλα και ένα μεταλλικό μωβ ανοικτό για τους τοίχους. Έτσι ακριβώς όπως στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η Tiffany Thiesen. Η ηθοποιός επέλεξε αυτό το στιλ δωματίου για την κόρη της Harper.

Ρετρό: Θυμίζει κάτι από παλιά αλλά το στιλ του είναι καινούριο. Έντονα και πολλά χρώματα και σχήματα τα οποία βγάζουν κάτι από τη δεκαετία του '70. Η Jennifer Delonge επέλεξε το πράσινο και το πορτοκαλί, αλλά και αφίσες από εκείνη τη δεκαετία, με τους Beatles να ξεχωρίζουν στον τοίχο.

Ουδέτερα χρώματα: Ένα στιλ που ταιριάζει και σε αγόρια και σε κορίτσια. Η σχεδιάστρια Andrea King προτείνει pal αποχρώσεις για ένα ήρεμο και γλυκό δωμάτιο.

Οικολογικό: Φυσικά και θα βρείτε οικολογικά προϊόντα για το δωμάτιο του, από στρώματα και σκεπάσματα μέχρι και κούνιες και κομοδίνα.

Αυτοκόλλητα στον τοίχο: Μπορείτε να βρείτε πλέον τα πάντα σε αυτοκόλλητα τοίχου, από φυσικές εικόνες μέχρι και ταπετσαρίες. Γιατί λοιπόν να μην γεμίσετε τους τοίχους με τα ανάλογα σχέδια και εικόνες που θέλετε και να φτιάξετε ένα τέλειο δωμάτιο για το μικρό σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved