Η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ομπάμα «έπιασε δουλειά» στο Χόλιγουντ!

Η οικογένεια του Μπάρακ Ομπάμα συνεχώς μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ομπάμα «έπιασε δουλειά» στο Χόλιγουντ!

Είτε πρόκειται για την γυναίκα του προέδρου της Αμερικής Μισέλ, που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες όπως αυτή του #BringBackOurGirls στο twitter που αναφερόταν στην απαγωγή των κοριτσιών της Νιγηρίας από την Μπόκο Χαράμ, είτε για τις κόρες του Σάσα και Μαλία που διακρίνονται για το ήθος και την εργατικότητά τους.

Όσο αναφορά την εργατικότητα, η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα το έκανε και πράξη! H Mαλία Ομπάμα εργάστηκε στα πλατό μιας τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνίστρια τη Χάλι Μπέρι, επιβεβαίωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

H 15χρονη Μαλία εργάστηκε ως βοηθός παραγωγής στην τηλεοπτική σειρά Extant και είπε σε φίλες της: «Η πρώτη μου φορά στην δουλειά! Είναι πολύ σημαντικό για μένα».

«Μπορώ να σας πω ότι η Μαλία είναι κομψή και αξιαγάπητη και συμπαθέστατη και ευχάριστη... Είναι πραγματικά αξιόλογη» δήλωσε η ηθοποιός Κάμριν Μανχάιμ στο δίκτυο. «Εννοώ, ότι πρόκειται για μια αξιόλογη οικογένεια».

Η σειρά Extant αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουλίου στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS στις ΗΠΑ. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Χάλι Μπέρι υποδύεται μια αστροναύτη στη σειρά.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο του CBS που επιβεβαιώνει την είδηση εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved