Ο οδηγός που μας θύμισε τι σημαίνει ανθρωπιά! Σταμάτησε το λεωφορείο του για να παρηγορήσει ένα κοριτσάκι

Προσέξτε την φωτογραφία: ένας άντρας στέκεται δίπλα σε ένα κοριτσάκι που φαίνεται οτι έχει κάτι. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε στο Twitter, αναπαράχθηκε περισσότερες από 4.600 φορές και έλαβε θετική σήμανση από 7.300 χρήστες.

Ο οδηγός που μας θύμισε τι σημαίνει ανθρωπιά! Σταμάτησε το λεωφορείο του για να παρηγορήσει ένα κοριτσάκι

Πρόκειται για έναν οδηγό λεωφορείου στη Σουηδία, ο οποίος σταμάτησε το δρομολόγιο του και κατέβηκε για να παρηγορήσει ένα κοριτσάκι που στεκόταν στην άκρη του δρόμου δίπλα στο πεσμένο ποδήλατο του. Αφού είπε στο κοριτσάκι μερικές καλές κουβέντες, ανέβηκε στο λεωφορείο για να συνεχίσει το δρομολόγιο του.

Όμως στην εποχή των social media, η πράξη αυτή του οδηγού ήταν εύκολο να πάρει διαστάσεις μέσω μιας γυναίκας που επέβαινε στο λεωφορείο και απαθανάτισε τη σκηνή. «Δεν ξέραμε τι συνέβαινε, είπε η Emma Gustafsson. Στη συνέχεια, όμως είδαμε ότι περπάτησε προς ένα κοριτσάκι που έκλαιγε στην άκρη του δρόμου. Ήταν πολύ χαριτωμένο αυτό που έκανε», τόνισε.

Τα πολλά share και τα καλά σχόλια οδήγησαν την εφημερίδα Expressen στο να αναζητήσει τον οδηγό, ο οποίος είπε ότι είναι στον χαρακτήρα του να βοηθά ανθρώπους, ιδιαίτερα όταν τους βλέπει να υποφέρουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved