Διώξτε μακριά τις μέλισσες και την παρέα τους

Επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεχυθείτε με το παιδί σας στις παραλίες! Μαγιό, μπρατσάκια, κουβαδάκια, καπέλα... όλα είναι έτοιμα για ένα απολαυστικό «ταξίδι» στην παραλία γεμάτο βουτιές, παιχνίδι και στιγμές ξεγνοιασιάς. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας είναι να ανανεώνουμε το αντηλιακό στο κορμάκι του μωρού μας αλλά και να το προστατεύσουμε από τα διάφορα ζουζούνια που καραδοκούν!

Διώξτε μακριά τις μέλισσες και την παρέα τους

Σύμφωνα με την Αμερικάνική Παιδιατρική Ακαδημία θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα ώστε τα παιδιά μας να μην γίνουν πόλος έλξης για τις μέλισσες και την παρέα τους! Διαβάστε τι συνιστούν:

- Προμηθευτείτε αντηλιακά χωρίς άρωμα. Προτιμήστε σπρέι με ουδέτερο άρωμα και αποφύγετε κρέμες ή σαπούνια με έντονη οσμή.

- Ντύστε το με ανάλαφρα καλοκαιρινά ρουχαλάκια και αποφύγετε αυτά που έχουν στάμπες με λουλούδια γιατί τα μελισσάκια μπερδεύονται κι έρχονται καταπάνω μας!

- Αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε κάποιο εντομοαπωθητικό σπρέι, μην το συνδυάσετε με το αντηλιακό. Ανανεώστε πολλές φορές το αντηλιακό αλλά το εντομοαπωθητικό μόνο μια φορά την ημέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved