Το αγοράκι που έσωσε η γάτα από δάγκωμα σκύλου, μιλά για την τετράποδη «ηρωίδα» του!

«Την λένε Τάιρα, είναι τεσσάρων χρόνων και την αγαπώ πολύ», λέει στην τηλεοπτική κάμερα ο μικρός Τζέρεμι Τριαντάφιλο χαϊδεύοντας την τιγρέ, τροφαντή γατούλα του.

Το αγοράκι που έσωσε η γάτα από δάγκωμα σκύλου, μιλά για την τετράποδη «ηρωίδα» του!

Ασφαλώς και θα είδατε το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκέντρωσε χιλιάδες θεάσεις. Ο 4χρονος Τζέρεμι έγινε είδηση, όταν η γάτα του τον έσωσε από τα δόντια ενός σκύλου, την ώρα που έκανε ποδήλατο στο πεζοδρόμιο κοντά στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. Όλοι σχολίασαν τη μοναδική ετοιμότητα της αγαπημένης γάτας του Τζέρεμι.

Τώρα, το μικρό αγόρι δηλώνει στο καινούριο βίντεο που θα δειτε παρακάτω, ότι η Τάιρα είναι ηρωίδα, ενώ οι γονείς του μικρού υποστηρίζουν ότι πριν τέσσερα χρόνια η γάτα τους ακολούθησε από ένα κοντινό πάρκο κι έκτοτε αποτελεί μέλος της οικογένειάς τους.

Μάλιστα, από τις πρώτες στιγμές της συγκατοίκησής τους, η Τάιρα κοιμόταν κοντά στην κούνια του Τζέρεμι, με τον οποίο έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι.

Η τριχωτή κολλητή του, τώρα γουργουρίζει χαρούμενη και υπερήφανη για την αποστολή της, ενώ ο μικρός φίλος της αναρρώνει από τα τραύματα που του κατάφερε ο σκύλος στο πόδι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved