Aυτά είναι τα ισχυρότερα παιδιά του πλανήτη και είναι όλα κάτω των δέκα ετών!

Κάποια παιδιά έχουν την... δύναμη να κατακτήσουν τον κόσμο και ας μην έχουν κλείσει καν τον πρώτο της ζωής τους

Aυτά είναι τα ισχυρότερα παιδιά του πλανήτη και είναι όλα κάτω των δέκα ετών!

Αλλα λόγω των γονιδίων τους από τους γονείς, άλλα λόγω της οικογένειάς τους, και άλλα επειδή έχουν ξεχωρίσει για το ταλέντο τους.

Το Business Insider έφτιαξε την λίστα με τους 100 ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη, έναν για κάθε ηλικία. Ξεχωρίσαμε τα παιδιά μέχρι δέκα ετών και σας τα παρουσιάζουμε:

age-0-prince-george-of-cambridge

Μηδέν ετών: Πρίγκιπας Τζορτζ του Κέιμπριτζ

Είναι γιος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Μετά τον παππού του και τον μπαμπά του, είναι ο τρίτος διάδοχος για τον βασιλικό θρόνο. Τον Απρίλιο, ο μόλις οχτώ μηνών Τζορτζ, έκανε το πρώτο του βασιλικό ταξίδι, μια επίσκεψη 19 ημερών στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.

age-1-margaret-laura-mila-hager

Ενός έτους: Μάρκαρετ Λόρα «Μίλα» Χάγκερ

Είναι εγγονή του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α., Τζορτζ Μπους και κόρη της Τζένα Μπους Χάγκερ και του Χένρι Χάγκερ. Γνωστή ως «Mila» είναι η πρώτη εγγονή-και δισέγγονη- δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2342014 21235 μμ.bmp

Δύο ετών: Μπλου Αϊβι Κάρτερ

Είναι κόρη της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζ. Οι γονείς της, που είναι και από τα μεγαλύτερα ονόματα της χιπ χοπ σκηνής, προσπάθησαν να κατοχυρώσουν το όνομα της αλλά ανεπιτυχώς. Θεωρείται από τώρα ιέρεια της μόδας, ταξιδεύτρια και τραγουδίστρια, καθώς συμμετέχει στο τραγούδι του πατέρα της «Glory» και το τραγούδι της μαμάς της «Blue».

age-3-alexis-martin

Τριών ετών: Αλέξις Μάρτιν

Είναι το νεότερο μέλος της Μένσα στην Αριζόνα. Κατάφερε να μπει στην ομάδα των πιο ιδιοφυιών ανθρώπων στον κόσμο μετά από ένα τεστ που έδειξε πως το IQ της είναι 160. Η Μάρτιν διαβάζει βιβλία της πέμπτης δημοτικού και διδάχηκε από μόνη της μόνο με την βοήθεια του i-pad, Ισπανικά.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2342014 21515 μμ.bmp

Τεσσάρων ετών: Μάιλς Χιντέο Γουίλιαμς

Είναι γιος του ιδρυτή και πρώην CEO του Twitter, Εβαν Γουίλιαμς. Οταν ο Εβαν και η σύζυγός του Σάρα Μόρισιγκ, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, φρόντισαν να μεταδίδουν μέσω Τwitter την κάθε στιγμή της γέννας. Ο Μάιλς διαχειρίζεται πια δικό του προσωπικό λογαριασμό (@miles) και έχει 37 followers.

age-5-benji-brin

Πέντε ετών: Μπέντζι Μπριν

Είναι γιος του συνιδρυτή της Google, Σέρτζεϊ Μπιν και της ιδρύτριας της ιστοσελίδας 23andMe που ασχολείται με την επιστήμη και την γενετική. Αποτελεί ήδη ένα ισχυρό όνομα στον χώρο της τεχνολογίας και οι γονείς του κατοχύρωσαν το δικό του site με το όνομά του. Επιπλέον, έχουν δωρίσει λίγο από το DNA του για το καλό της επιστήμης!

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2342014 21747 μμ.bmp

Εξι ετών: Ελα Γκόρντον

Είναι κόρη του Τζεφ Γκόρντον, έναν από τους πιο κορυφαίους οδηγούς αγώνων αυτοκινήτων. Ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της και οδήγησε το ίδιο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Τζεφ μικρός πριν γίνει τέσσερις φορές πρωταθλητής στο Sprint Cup. Το αυτοκίνητο της μικρούλας, έχει τον αριθμό 24 όπως ακριβώς του πατέρα της.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2342014 21952 μμ.bmp

Επτά ετών: Εβαν

Είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους σταρ του YouTube και τα έσοδά του υπολογίζονται πως είναι περίπου 1.32 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο μετά το 45% της περικοπής που κάνει το YouTube. Με περισσότερους από 476.000 συνδρομητές και 443 εκατομμύρια επισκέπτες, ο Εβαν στο κανάλι του EvanTubeHD, αξιολογεί παιχνίδια και video games.

age-8-infanta-leonor-of-spain

Οχτώ ετών: Ινφάντα Λέονορ της Ισπανίας

Είναι η μεγαλύτερη κόρη του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Αστούριας, Φελίπε και Λετίτσια. Είναι δεύτερη στη σειρά για τη διαδοχή του ισπανικού θρόνου μετά τον πατέρα της. Σύμφωνα με το Συντάγμα της Ισπανίας του 1978, θα γίνει Πριγκίπισσα της Αστούριας και στη συνέχεια βασίλισσα, εάν οι γονείς της δεν αποκτήσουν αρσενικό κληρονόμο.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2342014 22114 μμ.bmp

Εννιά ετών: Κέλι Τζου

Είναι η πρώτη κοπέλα που κέρδισε το πρωταθλήτρια γκολφ στο Augusta National champion. Πέτυχε ό,τι ονειρεύονται όλες οι επαγγελματίες παίκτριες γκολφ, καθώς είναι η μοναδική εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου ανεξαρτήτου ηλικίας που κατέκτησε το συγκεκριμένο τίτλο.

age-10-quvenzhan-wallis

Δέκα ετών: Quvenzhané Γουάλις

Είναι ηθοποιός και η νεαρότερη υποψήφια για Οσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου. Αναγκάστηκε να πει ψέματα για την ηλικία της προκειμένου να περάσει την οντισιόν για την ταινία «Beasts of the Southern Wild» μεταξύ 4.000 άλλων υποψήφιων. Ο επόμενος ρόλος της είναι στο μιούζικαλ Annie, δίπλα στον Τζέιμι Φοξ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved