«Νονέ, τι λαμπάδα θα μου πάρεις φέτος;». Τα trends για τις αγαπημένες λαμπάδες των παιδιών

Νονοί, νονές, ήρθε η ώρα να αγοράσετε λαμπάδες για τα βαφτιστήρια σας αλλά δε ξέρετε τι;

«Νονέ, τι λαμπάδα θα μου πάρεις φέτος;». Τα trends για τις αγαπημένες λαμπάδες των παιδιών

Το κάθε παιδί έχει τις δικές του προτιμήσεις αλλά όπως πάντα, υπάρχουν κάποια trends κάθε χρόνο που τα περισσότερα παιδιά λατρεύουν. Βέβαια, μπορείτε να ρωτήσετε και τους γονείς που πάντα ξέρουν καλύτερα.

Αγόρια:
Οι σούπερ ήρωες παραμένουν διαχρονικοί οπότε λαμπάδες όπως «Σούπερμαν», «Μπάτμαν», «Ironman» κ.α., παραμένουν μια ασφαλή λύση. Επιπλέον, πολλά αγόρια προτιμούν τα παιχνίδια Nerf, Lego, Playmobil, Monsuno, Trashpak – Η σκουπιδοπαρέα, Beyblade, Dinofroz. Για τα αγοράκια που προτιμούν αυτοκινητάκια μπορείτε να επιλέξετε λαμπάδες των Hotweels και για τους ποδοσφαιρόφιλους κυκλοφορούν λαμπάδες στα χρώματα των ομάδων τους.

Κορίτσια:
Όπως για τα αγόρια παραμένουν διαχρονικοί οι σούπερ ήρωες, έτσι και για τα κορίτσια παραμένουν διαχρονικές οι κούκλες και τα αξεσουάρ της Μπάρμπι αλλά και οι πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ όπως η Σταχτοπούτα, η Αριελ, η Ωραία Κοιμωμένη κ.α. Επιπλέον, φέτος, πολλά κορίτσια προτιμούν φέτος λαμπάδες με την Τίνκερμπελ, την Polly Pocket, την Lalaloopsy, το MonsterHigh, τα Μικρά Πόνι. Τέλος, τα κοριτσάκια προτιμούν καλλυντικά, ρούχα και διάφορα εξαρτήματα για να φτιάχνουν δικά τους κοσμήματα.

Για πιο μικρά παιδάκια που δεν έχουν ακόμα ιδιαίτερες προτιμήσεις, μπορείτε να αγοράσετε μια απλή χρωματιστή λαμπάδα και λούτρινα κουκλάκια όπως ο Μίκι και η Μίνι Μάους ή τα Angry Birds.

Για πιο μεγάλα παιδιά, που είναι στην εφηβεία τους, καλό είναι να ρωτήσετε τα ίδια και όχι τους γονείς αν και συνήθως προτιμούν μια απλή, όμορφη διακοσμημένη λαμπάδα και το... χαρτζιλίκι τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved