Μάνος Παπαγιάννης: «Η ζωή μου με την κόρη μου είναι σαν τον τελικό του Euro όταν κέρδισε η Ελλάδα»

Η μικρή Λυδία που έχει κυρίαρχο λόγο και ρόλο στη ζωή του, η σχέση του με την Αγγελική Δαλιάνη, αλλά και το πώς διαφοροποιήθηκε έπειτα από τη γέννηση του..αγγέλου τους, οι πιο όμορφες στιγμές που έχουν βιώσει από κοινού με την μικρή, αλλά και όλα όσα τον κάνουν να αισθάνεται περήφανος πατέρας. Ο Μάνος Παπαγιάννης μας μιλά για τη ....μικρή κυρία που μεταμόρφωσε τη ζωή του!

Μάνος Παπαγιάννης: «Η ζωή μου με την κόρη μου είναι σαν τον τελικό του Euro όταν κέρδισε η Ελλάδα»

Από τον Γιάννη Βίτσα

-Όταν έμαθα ότι η Αγγελική (σ.σ. Δαλιάνη) ήταν έγκυος...

« Ήταν πρωτόγνωρα περίεργο αλλά και πάρα πολύ ευχάριστο και συγκινητικό μαζί γεγονός.»

-Όταν μου το είπε αντέδρασα...

«Μετά το πρώτο σοκ αρχίσαμε να χοροπηδάμε από την χαρά μας.»(γέλια)

-Οι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν γεμάτοι...

«Επειδή εκείνο το διάστημα συνεργαζόμουν με το κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδας και ήμουν για μεγάλο διάστημα στη Θεσσαλονίκη τους πρώτους μήνες απ' ότι θυμάμαι υπήρχε ένταση ... Όσο προχωρούσαμε προς την γέννα όμως τα πράγματα γίνονταν καλύτερα.» (γέλια)

-Η πρώτη φορά που κράτησα το μωρό μου αγκαλιά...

«Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα... Ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο. Εκείνη την στιγμή δεν συγκινήθηκα αλλά έκτοτε --όποιο ζευγάρι φίλων μας φέρνει στον κόσμο μωρό- όταν πηγαίνω σε μαιευτήριο συγκινούμαι.»

-Όταν με φώναξε μπαμπά ένιωσα...

«Ήταν μια φυσική κατάσταση.... Έγινε σιγά – σιγά... Μετά το μπα, μπα, μπα... ήρθε το μπαμπά και εκεί αισθάνθηκα υπέροχα.»

- Πόσο άλλαξε η κόρη σας τη ζωή σας;

«Την έχει αλλάξει πάρα πολύ... Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο γεγονός ομορφότερο στη ζωή ενός ανθρώπου από το να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί. Είναι ένα συναίσθημα που δε μπορείς να περιγράψεις. Πρέπει να το βιώσεις! Με τον ερχομό της Λυδίας, δεν σκέπτομαι πια τον εαυτό μου. Κάθε τι κινείται με βάση εκείνη. Είναι σε πρώτη μοίρα στη ζωή μας με την Αγγελική.»

- Η πιο όμορφη στιγμή που βίωσα με την κόρη μου...

«Κάθε μέρα γίνονται πράγματα που με κάνουν να αισθάνομαι μεγάλη χαρά... Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από το να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει! Είμαι περήφανος για τη Λυδία.»

-Η σχέση με σας με την Αγγελική άλλαξε, έπειτα από τη γέννηση της κόρης σας;

«Έγινε καλύτερη θα έλεγα. Αισθανόμαστε ολοκληρωμένοι. Έχουμε καλύτερη επαφή... Καταλαβαίνει περισσότερο ο ένας τον άλλον.»

-Η ζωή μου με τη Λυδία είναι σαν...

«Σαν το τελικό του Euro, όταν κέρδισε η Ελλάδα!»

-Το παιδί μου, μου έμαθε...

«Το πρώτο που μου έμαθε είναι το iPhone το οποίο και χειρίζεται καλύτερα από εμένα.» (γέλια)

-Τα επόμενα σχέδια μου είναι...

«Σκηνοθετώ την παράσταση «Αγνοούμενος» που θα ανέβει το χειμώνα στο θέατρο Φούρνος, θα σκηνοθετήσω και θα παίξω επίσης σε μία παράσταση στο ίδιο θέατρο και κάνω γυρίσματα στην Κύπρο για την σειρά «Βαλς με δώδεκα θεούς»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved