Κάντο όπως ο Μπέκαμ! Αυτή η 12χρονη μας αφήσε με το στόμα ανοικτό! (βίντεο)

Το ποδόσφαιρο και τα αθλήματα που θεωρούσαμε μέχρι σήμερα «αγορίστικα» έχουν αρχίσει να προτιμούνται και από το... έταιρο είδος ξεκινώντας μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία παρά τα στερεότυπα.

Κάντο όπως ο Μπέκαμ! Αυτή η 12χρονη μας αφήσε με το στόμα ανοικτό! (βίντεο)

Η Κέιτλιν Πένερ είναι μια από αυτές τις κοπέλες που ξεκίνησαν να ασχολούνται με την μπάλα από την ηλικία των 10. Σήμερα είναι 12 χρονών και έχει καταφέρει να κάνει την κοινότητα του ποδοσφαίρου να παραμιλάει με τα ζογκλερικά κόλπα που κάνει με μια μπάλα ποδοσφαίρου.

Μεγαλώνοντας, η Κέιτλιν βαρέθηκε να ασχολείται μόνο με τις κούκλες της. Αρχισε να ασχολείται με την μπάλα κάνοντας διάφορα κολπάκια και στα 10 της πέτυχε ένα ρεκόρ 50.000 χτυπημάτων της μπάλας χωρίς να πέσει καθόλου στο έδαφος!

Όμως, σύντομα βαρέθηκε να κάνει μόνο χτυπήματα... Ετσι, άρχισε να παίρνει μέρος στις προκλήσεις που αναρτά στο YouTube η Γέιλ Αβερμπουκ, παίκτρια της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο πατέρας της μικρής Κέιτλιν, φαίνεται η εξέλιξή της καθώς κάνει βόλτα σε πάρκο του Πόρτλαντ παίζοντας με την μπάλα. Δε σταματάει να κάνει κόλπα ούτε στις παιδικές χαρές, ούτε στην γέφυρα αλλά ούτε καν όταν κάνει κουτσό.
«Εχει πλάκα και με βοηθά να ξεχνιέμαι από άλλα πράγματα», λέει η μικρή Κέιτλιν.

Δεν αφήνει ποτέ την μπάλα της σπίτι και σύντομα υπόσχεται να μας δείξει καινούρια κόλπα!

Δείτε το βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved