Οταν ένα 5χρονο αυτιστικό αγοράκι παίρνει ένα απρόσμενο δώρο! Το βίντεο που μας συγκίνησε!

Η αγάπη του για τα φορτηγά είναι μεγάλη, αν και είναι μόλις 5 ετών. Ο μικρός Ντάνιελ είναι ένα αυτιστικό αγοράκι το οποίο έχει αδυναμία στα απορριμματοφόρα.

Οταν ένα 5χρονο αυτιστικό αγοράκι παίρνει ένα απρόσμενο δώρο! Το βίντεο που μας συγκίνησε!

Όταν ήταν πιο μικρός η μητέρα του, του έβαζε βιντεάκια στο youtube για να τα δει, και στην συνέχεια περίμενε πώς και πώς να περάσει ένα τέτοιο έξω από το σπίτι του!

Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα! Ο Μάνουελ, ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα που περνούσε αρκετά συχνά έξω από το σπίτι του μικρού για την αποκομιδή των σκουπιδιών με το απορριμματοφόρο έγινε ο νέος του φίλος!

Μία ημέρα λοιπόν αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στο 5χρονο αγοράκι. Του έδωσε ένα μικρό όχημα σαν κι αυτά με τα οποία τρελαίνεται να βλέπει ο Ντάνιελ! Η χαρά του ήταν μεγάλη όπως αποκάλυψε η μητέρα του παιδιού.

«Ο δικός μας υπεύθυνος για την καθαριότητα ονομάζεται Μάνουελ. Είναι ο αγαπημένος του! Πάντα χαμογελά στον Ντάνιελ, που τον περιμένει πώς και πώς κάθε Δευτέρα. Για εκείνον, η αποκομιδή των σκουπιδιών είναι μία «μαγική» συμφωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του.

Το βίντεο μάλιστα που ανήρτησε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο facebook, σκορπίζει ρίγη συγκίνησης. Δείτε το:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved