Η 9χρονη που έγραψε βιβλίο για να σώσει τον αδελφό της από μία σπάνια ασθένεια (εικόνες)

Η αδελφική αγάπη ακόμη και σε πολύ μικρή ηλικία είναι δυνατή κι αληθινή.

Η 9χρονη που έγραψε βιβλίο για να σώσει τον αδελφό της από μία σπάνια ασθένεια (εικόνες)

Μία 9χρονη, από την Φλόριντα των ΗΠΑ, μόλις έμαθε ότι ο αδελφός της πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και τα χρήματα που απαιτούνται για την έρευνά της, αγγίζουν το 1 εκατομμύριο δολάρια, έγραψε βιβλίο!

Η Μακένζι, αν και είναι μόλις 9 ετών, βρήκε τρόπο για να συγκεντρωθούν χρήματα και να βοηθήσει τον μονάκριβο 6χρονο αδελφό της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Γκάβιν πάσχει από μία σπάνια μιτοχονδριακή ασθένεια, γνωστή ως «Μίτο». Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να αποδυναμωθούν οι μύες, να υποστεί καρδιακή ανεπάρκεια, ακόμη και βλάβη στο συκώτι. Πρόκειται για μια ασθένεια που δεν έχει βρεθεί για την ώρα θεραπεία, ενώ η έρευνά της είναι δαπανηρή.

Η αδελφή του, θέλοντας να τον βοηθήσει, έδειξε το μεγαλείο της ψυχής της, γράφοντας βιβλίο με τίτλο «Mighty Mito Superhero», με πρωταγωνιστή τον σούπερ - ήρωα Mito Action G, το «Alter - Ego» του 6χρονου Γκάβιν που πολεμά τον κακό Mito.

«Ηθελα να καταλάβει ο κόσμος την ασθένεια με έναν καλύτερο τρόπο» ,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν και έχει μόλις 7 ημέρες περίπου που κυκλοφόρησε, ήδη έχει πουλήσει 500 αντίτυπα! Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες των δύο μικρών παιδιών:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved