Την έσωσε η ψυχραιμία της! Η 6χρονη φώναξε «Με απαγάγουν» και γλίτωσε (εικόνες)

Το γύρο του κόσμου κάνει η υπόθεση μίας απαγωγής με θύμα ένα 6χρονο κοριτσάκι από το Χιούστον.

Την έσωσε η ψυχραιμία της! Η 6χρονη φώναξε «Με απαγάγουν» και γλίτωσε (εικόνες)

Η μικρή Κέλι Τέλεζ επέστρεψε σπίτι με τη μαμά της, το απόγευμα της Τετάρτης, μετά τις αγορές που έκαναν από σούπερ μάρκετ. Όση ώρα η μητέρα της ξεφόρτωνε τα πράγματα από το αυτοκίνητο, η 6χρονη βγήκε να παίξει έξω από το συγκρότημα διαμερισμάτων όπου ήταν το σπίτι τους.

Μία στιγμή όμως ήταν αρκετή για να ανατραπούν τα πάντα. Ο 23χρονος Γιοακίν Ράμος, κατάφερε να την αρπάξει και να την βάλει στο αυτοκίνητό του.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, μόλις η μαμά της είδε το περιστατικό, πήρε το αμάξι και τον ακολούθησε. Μάταια όμως αφού μετά από λίγα λεπτά τον έχασε.

Την ίδια ώρα ο απαγωγέας με τη μικρή, σταμάτησαν σε ένα κατάστημα. Η συνέχεια, θα μπορούσε να είναι σκηνή από αστυνομική ταινία. Η μικρή με απόλυτη ψυχραιμία του ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ο 23χρονος της απάντησε θετικά. Εκείνη όμως, έχοντας από μικρή, το αστυνομικό δαιμόνιο μέσα της, κατευθύνθηκε σε έναν άνδρα και του είπε ότι την έχουν απαγάγει. Εκείνος με την σειρά του επικοινώνησε αμέσως με τις Αρχές, άνδρες της οποίας κατέφθασαν μετά από λίγα λεπτά.

Το κοριτσάκι έμεινε εκεί, ενώ ο δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί! Αφού οι αστυνομικοί όργωσαν την περιοχή τον συνέλαβαν στο νοσοκομείο όπου είχε γεννήσει πριν από λίγες ώρες η σύζυγός του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved