Το 6χρονο παιδί που βίωσε την μετεμψύχωση! Κανείς δεν το πίστευε μέχρι που τους το απέδειξε!

Από 3 ετών οραματιζόταν ότι ήταν παιδί μιας άλλης οικογένειας και όχι αυτής που μεγάλωσε. Ο Κάμερον Μακόλεϊ, περιέγραφε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στη μητέρα του γεγονότα και καταστάσεις τα οποία ισχυριζόταν ότι τα είχε ζήσει.

Το 6χρονο παιδί που βίωσε την μετεμψύχωση! Κανείς δεν το πίστευε μέχρι που τους το απέδειξε!

«Ο καιρός περνούσε και ο Κάμερον μάς περιέγραφε συνεχώς περιστατικά με λεπτομέρειες με την άλλη οικογένεια και υποστήριζε ότι είχε γεννηθεί στο νησί Μπάρα της Κορνουάλης» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο παρελθόν η 42χρονη μητέρα του μικρού.

Όπως σημειώνει το iefimerida, ο μικρός περιέγραφε στους γονείς του μία άλλη μητέρα με καστανά μακριά μαλλιά, όπως επίσης κι άλλο σπίτι.

«Άρχισε να παραπονιέται πως εμείς έχουμε ένα μπάνιο, ενώ το άλλο σπίτι είχε τρία, ενώ μας έλεγε συνεχώς ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τον θάνατο, γιατί ξαναγυρίζουμε κάποια στιγμή», δήλωσε η μητέρα του.

Μάλιστα ο 6χρονος επέμενε ότι λέει την αλήθεια, ενώ αρκετές φορές ξεσπούσε σε κλάματα προκειμένου να πείσει τους γονείς του, ότι αυτά τα γεγονότα έχουν συμβεί.

Η μητέρα του μετά από λίγο καιρό, βλέποντας το παιδί της να ταλαιπωρείται, απευθύνθηκε στον διευθυντή της Κλινικής Παιδικής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια με ειδικότητα στις μετενσαρκώσεις, και του εξήγησε την ιστορία.

Εκείνος έδειξε αμέσως ενδιαφέρον και δέχθηκε να τους συνοδεύσει με μία κάμερα στο νησί Μπάρα. Μόλις έφτασαν στο νησί το μυστήριο λύθηκε. Ο μικρός είχε απόλυτο δίκιο. Το σπίτι υπήρχε και ήταν εγκαταλελειμμένο. Αφού πήγαν στο ληξιαρχείο και βρήκαν φωτογραφίες της οικογένειας που έμενε εκεί, ο 6χρονος αναγνώρισε τα πάντα! Ό,τι έλεγε στη μητέρα του, είχε συμβεί στο παρελθόν!

Μετά από αυτό το ταξίδι, η μαμά του δήλωσε ότι από εκείνη την στιγμή και μετά ο γιος της ηρέμησε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved