Η αισιοδοξία είναι mindset και ο στόχος που θέτω για τον εαυτό μου καθημερινά

Προσπαθώ όσο και αν με πιέζουν οι καταστάσεις, να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, να αντλώ δύναμη από το «φως» που υπάρχει μέσα μου και να φωτίζω ακόμη και τα πιο σκοτεινά, δύσβατα «μονοπάτια» της ενήλικης ζωής.

Η αισιοδοξία είναι mindset και ο στόχος που θέτω για τον εαυτό μου καθημερινά

Υπάρχουν ημέρες που τα πράγματα μοιάζουν να μην πηγαίνουν «δεξιά», που νομίζω πως το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μου. Αναποδιές, καθυστερήσεις, τρέξιμο στην πόλη και αμετάκλητα deadlines, όλα συσσωρεύονται και με πιέζουν. Ωστόσο, ακόμη και αυτές τις φορές, δεν θέλω να χάνω την αισιοδοξία μου, διότι ξέρω πως αυτή είναι που θα με βοηθήσει να συνεχίσω να… κολυμπάω στα βαθιά. Ναι, ακόμη και τις φορές που ο χρόνος δεν είναι «σύμμαχός» μου ή το πρόγραμμά μου μοιάζει με έναν ατελείωτο «μαραθώνιο» από υποχρεώσεις, ξέρω πως αν χάσω την αισιοδοξία μου, έχω χάσει και το παιχνίδι.

Τι κάνω, λοιπόν; Προσπαθώ όσο και αν με πιέζουν οι καταστάσεις, να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, να αντλώ δύναμη από το «φως» που υπάρχει μέσα μου και να φωτίζω ακόμη και τα πιο σκοτεινά, δύσβατα «μονοπάτια» της ενήλικης ζωής. Πώς βρίσκω αυτό το φως και το κρατώ ανεξάντλητο; Ξεκλέβοντας έστω και λίγο χρόνο μέσα σε μία απαιτητική ημέρα, για να μου προσφέρω λίγες στιγμές φροντίδας. Διότι όταν χαρίζω στον εαυτό μου μικρά boost αγάπης με όσα περιλαμβάνει το Upgrade kit του Dove Advanced Care και κυρίως, όταν βλέπω το κομψό βραχιολάκι Prigipo x Dove να «αγκαλιάζει» τον καρπό μου, αισθάνομαι πιο δυνατή και σίγουρη να καταρρίψω οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στον δρόμο που έχω επιλέξει.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved