Ο «Μικρός Πρίγκιπας» θα έχει το δικό του πάρκο! Πότε ανοίγει και πού

Ο ήρωας του πιο διάσημου βιβλίου των παιδικών μας χρόνων, θα έχει το δικό του πάρκο!

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» θα έχει το δικό του πάρκο! Πότε ανοίγει και πού

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» του Antoine de Saint –Exupery, που όλοι έχουμε διαβάσει σε μικρή ηλικία θα έχει σε λίγους μήνες το δικό του πάρκο ψυχαγωγίας όπου οικογένειες με τα παιδιά θα μπορούν να ταξιδέψουν σε μία άλλη εποχή...εκείνη του Μικρού μας Πρίγκιπα. Του παιδικού μας ήρωα που μας συντρόφευε στις τρυφερές ηλικίες.

Πρόκειται για το πρώτο πάρκο που είναι αφιερωμένο στον ήρωα του δημοφιλούς βιβλίου και θα ανοίξει τις πύλες του το καλοκαίρι στη Γαλλία.

Το πάρκο ψυχαγωγίας θα απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες με παιδιά αλλά και για μεγαλύτερους που επιθυμούν να γυρίσουν πίσω στην παιδική τους ηλικία και να ζήσουν για λίγο της μαγεία του ουρανοκατέβατου μικρού ξανθού αγοριού με το μακρύ κασκόλ.

Το πάρκο θα βασίζεται σε θεματικές ενότητες βγαλμένες μέσα από το βιβλίο, ενώ θα υπάρχουν και δύο μεγάλα αερόστατα. Όσοι θέλουν να πιουν καφέ ή ποτό θα μπορούν να κάθονται στο ιπτάμενο μπαράκι!

Από το πάρκο ωστόσο δεν θα λείπουν και μερικά ζώα. Πρόβατα, πεταλούδες ακόμη και τα άγρια ζώα του βιβλίου. Η εξημερωμένη αλεπού αλλά και το δηλητηριώδες φίδι που είχε στείλει τον Μικρό Πρίγκιπα πίσω στον πλανήτη του, θα πάρουν σάρκα και οστά με την βοήθεια ταινίας κινουμένων σχεδίων!

Το πάρκο του αγαπημένου μας ήρωα θα αρχίσει να υποδέχεται τους επισκέπτες του απ΄όλον τον κόσμο στις αρχές Ιουλίου και θα βρίσκεται έξω από την πόλη
Ungersheim, στην περιοχή της Αλσατίας.

Όσο για το πόσο κόστισε για να δημιουργηθεί; Κρατηθείτε. 40.000.000 ευρώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved