Το εξάχρονο κορίτσι που κατάφερε να ολοκληρώσει μισό μαραθώνιο! (φωτογραφίες)

Η μικρή Κίλαν Γκλας δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη αφού κατάφερε να ολοκληρώσει μισό μαραθώνιο και μάλιστα έγινε ο πιο νέος άνθρωπος που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Το εξάχρονο κορίτσι που κατάφερε να ολοκληρώσει μισό μαραθώνιο! (φωτογραφίες)

Η Κίλαν λατρεύει να τρέχει από τότε που ήταν 4 ετών όπου είχε τρέξει σε αγώνα 5 χιλιομέτρων. Σε ηλικία 5 ετών κατάφερε να τρέξει 10 χιλιόμετρα και τώρα που είναι 6 ετών κατάφερε να ολοκληρώσει τον πρώτο της μισό μαραθώνιο όπου τερμάτισε στα 13,1 μίλα σε μόλις 2:46.31.

Το κοριτσάκι από το Τέξας προέρχεται από μια οικογένεια δρομέων, αφού και οι δύο γονείς του είναι αθλητές στίβου. Μάλιστα οι γονείς της ασχολούνται με το τρίαθλο και όσο ακόμα ήταν η κόρη τους μωρό έκαναν προπονήσεις με την μικρή Κίλαν μέσα στο καροτσάκι της.

Οι γονείς χάρηκαν πολύ που η κόρη τους αγαπάει το τρέξιμο όσο και αυτοί αλλά προτού ξεκινήσει να αγωνίζεται, έκαναν την απαραίτητη προετοιμασία. Μάλιστα επισκέφτηκαν
ορθοπεδικό ώστε να εξετάσει τη μικρή και να τους πεις αν θα ήταν έτοιμη σωματικά για να λάβει μέρος στον μαραθώνιο.

Το όνειρο της μικρής Κίλαν είναι να καταφέρει να λάβει μέρος σε κανονικό μαραθώνιο μόλις γίνει 10 ετών και να τον ολοκληρώσει! Η μητέρα της είναι στο πλευρό της και διαβεβαιώνει ότι η μικρή κάνει όσα διαλλείματα χρειάζεται για να ξεκουραστεί.

Η μικρή Κίλαν κατάφερε να κερδίσει ένα μετάλλιο και ένα παγκόσμιο ρεκόρ αλλά επίσης βοήθησε να μαζευτούν 2,855 δολάρια για το κέντρο εγκυμοσύνης του Τέξας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved