Παιδιά γιορτάζουν τα πρώτους τους γενέθλια - Ξεχωριστές φωτογραφίες

Φωτογράφος απαθανατίζει ενός έτους παιδάκια μαζί με την τούρτα τους.

Παιδιά γιορτάζουν τα πρώτους τους γενέθλια - Ξεχωριστές φωτογραφίες
Instagram@ nurtured_photography

Σπάνια τα παιδιά θυμούνται τα πρώτα τους γενέθλια. Παρότι οι γονείς κάνουν ότι μπορούν για να είναι ξεχωριστά, επιλέγοντας εντυπωσιακό στολισμό και μια πρωτότυπη τούρτα, το παιδί θα έχει στην καλύτερη των περιπτώσεων κάποιες στιγμές να θυμάται (και αν).

Η καλύτερη λύση είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Οι φωτογραφίες άλλωστε είναι ίσως ο μόνος τρόπος να διατηρήσετε τις μνήμες …ζωντανές.

https://www.instagram.com/p/CcYZT-7uE_3

Φωτογραφίες πρώτων γενεθλίων

Για άλλη μια φορά οι γονείς από το εξωτερικό δείχνουν το δρόμο. Όπως και στις φωτογραφίσεις τοκετού που τα τελευταία είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, έτσι και οι φωτογραφίσεις των πρώτων γενεθλίων του παιδιού, κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Παιδάκια ενός έτους φωτογραφίζονται στο στούντιο ή στο σπίτι τους με την τούρτα και ι γονείς απολαμβάνουν το αποτέλεσμα που είναι άκρως καλλιτεχνικό.

Η Dani Knoll είναι φωτογράφος που καταγράφει με τον φακό της όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης και της μητρότητας.

https://www.instagram.com/p/CbSYQ1muMjo

Όπως εύστοχα αναφέρει «ο δεσμός μεταξύ ενός παιδιού και των γονιών του πρέπει να καλλιεργηθεί. Κι εγώ είμαι εδώ για να απαθανατίσω αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές».

Εκτός από τις φωτογραφίσεις νεογέννητων μπορεί κανείς να δει στον λογαριασμό της στο Instagram αρκετές φωτογραφίες από παιδιά που γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια.

Όπως θα δείτε οι φωτογραφίες εστιάζουν στα πρόσωπα και τις αντιδράσεις των παιδιών και λιγότερο στο εντυπωσιακό ντεκόρ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved