Αυτά τα μωρά με κορδέλες είναι αξιολάτρευτα

Μωρά με κορδέλες ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Αυτά τα μωρά με κορδέλες είναι αξιολάτρευτα
Instagram / beyondcreationsllc

Τα μωρά είναι έτσι και αλλιώς αξιολάτρευτα πόσο μάλλον όταν φοράνε χαριτωμένα outfits και αξεσουάρ όπως καπέλα, κορδέλες και τουρμπάνια.

Στις μέρες μας, η παιδική μόδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτήν των ενηλίκων. Το αντίθετο. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για φορμάκια, σετάκια, φορέματα και αξεσουάρ για μωρά και οι γονείς δεν ξέρουν ποια να πρωτοδιαλέξουν.

Κορδέλα – Ένα διαχρονικό αξεσουάρ για τα μικρά κοριτσάκια

Οι κορδέλες και οι στέκες είναι ένα διαχρονικό αξεσουάρ για τα μωρά. Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια και δεν είναι λίγο οι γονείς που φωτογραφίζουν τα μωρά τους με αυτές. Επιπλέον, τα αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι και στα απαραίτητα props για του επαγγελματίες φωτογράφους που απαθανατίζουν τα μωρά στις πιο γλυκιές πόζες.

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι οι επαγγελματικές φωτογραφίσεις νεογέννητων καλό είναι να γίνονται τις πρώτες 14 ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού καθώς στην πορεία ακολουθεί μια... έκρηξη ανάπτυξης ενώ το πρόγραμμα τόσο της διατροφής του όσο και του ύπνου του αλλάζει γεγονός που δυσκολεύει τη φωτογράφιση.

Το hashtag #babybands έχει πάνω από 1.000 δημοσιεύσεις στο Instagram και είναι γεμάτο με φωτογραφίες χαριτωμένων μωρών. Άλλα φοράνε ασορτί φορεματάκια και άλλα όχι, άλλα κοιμούνται ενώ οι γονείς ή οι επαγγελματίες φωτογράφοι τα απαθανατίζουν και άλλα είναι ξύπνια.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες μωρών με κορδέλες και γιατί όχι, να πάρετε ιδέες για τα αξεσουάρ που μπορείτε να πάρετε κι εσείς για τα μικρά σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved