Μαμά φωτογραφίζει τα παιδιά της με ζώα στη φάρμα τους

Τα παιδιά φωτογραφίζονται με διάφορα ζώα όπως κότες, πάπιες και κουνέλια και το διασκεδάζουν.

Μαμά φωτογραφίζει τα παιδιά της με ζώα στη φάρμα τους

Instagram / mamasoli_go

Η Soli είναι μητέρα δύο παιδιών και ζει με την οικογένειά της στη φάρμα τους. Τα παιδιά έχουν εξοικειωθεί από μικρά με τα διάφορα ζώα, τα έχουν αγαπήσει κάτι που έδωσε στη νεαρή μητέρα την έμπνευση να τα φωτογραφίζει μαζί.

Στο προφίλ της στο Instagram η Soli αναρτά στιγμιότυπα και μοιράζεται εμπειρίες για τη ζωή στη φάρμα. Μέχρι και σήμερα έχει δημοσιεύσει πάνω από 880 φωτογραφίες και οι ακόλουθοί τους ξεπερνούν τις 86 χιλιάδες.

Η Soli λατρεύει τη φύση και την αγάπη της αυτή προσπαθεί να μεταδώσει και στα δύο της παιδιά. Και όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, το καταφέρνει.

https://www.instagram.com/p/CfZmp6ajfKZ

«Το παν είναι οι μικροί θησαυροί που κρύβει η φύση. Το παν είναι να εκτιμάς τις στιγμές μέσα από τα μάτια και την καρδιά των παιδιών. Αυτά είναι που μετρούν.» έγραψε σε μία ανάρτησή της η νεαρή μητέρα.

Η Soli φωτογραφίζει τα παιδιά της στην φάρμα του με διάφορα ζώα στην αγκαλιά τους, από παπάκια, μέχρι κότες, χήνες κ.α. Τα παιδιά τα χαϊδεύουν και τους συμπεριφέρονται με τρυφερότητα, ενώ εξίσου υπέροχες είναι και οι υπόλοιπες φωτογραφίες των παιδιών στην φάρμα τους.

Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

Ποια είναι τα οφέλη της συνύπαρξης των παιδιών με τα ζώα;

Τα ζώα, είτε είναι κατοικίδια, είτε οικόσιτα, μπορούν να διδάξουν πολλά σε ένα παιδί. Η φροντίδα ενός ζώου διευκολύνει πολλές πτυχές της συναισθηματικής ανάπτυξης του παιδιού, ενώ παράλληλα του μαθαίνει την έννοια της ευθύνης και πώς να είναι υπεύθυνο.

Τα ζώα μπορούν επίσης να διδάξουν στο παιδί ενσυναίσθηση δηλαδή πώς να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του άλλου και να κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει. Ωφέλιμη θεωρείται η συνύπαρξη με τα ζώα και στην υγεία του παιδιού. Σύμφωνα με μελέτες, τα κατοικίδια φαίνεται ότι μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, την επιτάχυνση του χρόνου αποκατάστασης σε περίπτωση ατυχήματος και να μειώσουν την πίεση και το άγχος

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved