Μοντέλο από κούνια: Μπέμπα ποζάρει στον φακό και εντυπωσιάζει

Η Catrin Jones δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες της μπέμπας της.

Μοντέλο από κούνια: Μπέμπα ποζάρει στον φακό και εντυπωσιάζει
Instagram / catrinjones__

Πολλοί είναι οι γονείς που φωτογραφίζουν τα μωρά τους και δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στα social media. Η Catrin Jones έχει πάει τη φωτογράφιση της κόρης της ένα βήμα παραπέρα. Το κοριτσάκι πριν καν γίνει ενός έτους και μάθει να περπατάει έχει αναλάβει ρόλο μοντέλου και ποζάρει στον φωτοργαφικό φακό της μαμάς της.

Η μικρούλα έχει ήδη συνεργαστεί με βρεφικές εταιρείeς και οι φωτογραφίες της στα social media θυμίζουν διαφημίσεις περιοδικών.


https://www.instagram.com/p/CbClIVssLjQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Και οι δύο έχουν ξανθά μαλλιά, μεγάλα μπλε μάτια και σαρκώδη χείλη. Το κοριτσάκι βέβαια κλέβει τις εντυπώσεις και με τα υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ που φοράει, από κορδέλες και τουρμπάνια, μέχρι φορέματα, παντελόνια και ολόσωμα φορμάκια.


https://www.instagram.com/p/CetjXCiMZEB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Catrin φωτογραφίζει την κόρη της εντός και εκτός σπιτιού, πότε όταν το κοριτσάκι κοιμάται και πότε όταν ξύπνιο. Το σίγουρο είναι ότι η μικρούλα έχει εξοικειωθεί με τον φωτογραφικό φακό, κάνει νάζια και οι πόζες της έχουν ξετρελάνει τους χρήστες του Instagram.

Η διαδικτυακοί φίλοι της νεαρής μητέρας έχουν ξεπεράσει τις 20 χιλιάδες και αρκετές φωτογραφίες της μικρούλες συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.


https://www.instagram.com/p/CckIoTSs_D7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Catrin στo Insatgram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved