Τώρα τα παιδιά μπορούν να συνομιλήσουν με τον Άγιο Βασίλη μέσω Skype! (βίντεο)

Κι όμως είναι πραγματικότητα! Μετά τα κλασικά γράμματα στον Άγιο Βασίλη, ήρθαν τα mails, μετά τα mails, ήρθαν τα βίντεο όπου πληκρολογούσες διάφορα στοιχεία και λάμβανες βίντεο από τον Άγιο Βασίλη αποκλειστικά για το δικό σου παιδί. Τώρα όμως ήρθε μια εφαρμογή που τα ξεπερνάει όλα! Τα παιδιά μπορούν πλέον να συνομιλήσουν με τον Άγιο Βασίλη, μέσω... Skype!

Τώρα τα παιδιά μπορούν να συνομιλήσουν με τον Άγιο Βασίλη μέσω Skype! (βίντεο)

Η εφαρμογή αυτή που ονομάζεται «HELLO SANTA» υπόσχεται να δώσει μεγάλη χαρά στα παιδιά και να εκπληρώσει το όνειρό τους που δεν είναι άλλο από το να δουν και να συνομιλήσουν με τον Άγιο Βασίλη. Δεν είναι απλώς ένα ψηφιακό application αλλά κάνοντας κλήση, τα παιδιά μπορούν να συνδεθούν με την άλλη γραμμή όπου θα δουν τον Άγιο Βασίλη και θα συνομιλήσουν πραγματικά μαζί του.

Αυτό σίγουρα είναι και για τους γονείς πιο εύκολο καθώς δεν θα χρειάζεται πλέον να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο εμπορικό κέντρο της περιοχής τους και να περιμένουν για ώρες στην σειρά μέχρι να καθήσουν στα πόδια του Άγιου Βασίλη, να φωτογραφηθούν μαζί του και να ζητήσουν το δώρο που θέλουν για την Πρωτοχρονιά.

Η εφαρμογή κοστίζει περίπου 10 δολάρια ανά κλήση και η ιδέα του δημιουργού του ήρθε από τον γιο του ο οποίος του ζήτησε να κάνουν κλήση στο Skype για να μιλήσει στον Άγιο Βασίλη. Ψάχνοντας δεν βρήκε κάποια εφαρμογή και έτσι σκέφτηκε να την φτιάξει αυτός!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved