Θέλει το παιδί σας να φτιάξει το δικό του κόμικ; Τώρα μπορεί online και δωρεάν

Η φαντασία των παιδιών οργιάζει και τους αρέσει να πλάθουν τις δικές τους ιστορίες. Μια εταιρεία δίνει την επιλογή σε όποιον θέλει, να φτιάξει το δικό του κόμικ!

Θέλει το παιδί σας να φτιάξει το δικό του κόμικ; Τώρα μπορεί online και δωρεάν

Η υπηρεσία ονομάζεται Pixton και με πολύ απλά βήματα μπορεί κάποιος να δώσει εικόνα στις δικές του ιστορίες.

Στο πρώτο στάδιο, ο χρήστης επιλέγει το κατάλληλο template. Στη συνέχεια, γίνεται η επιλογή των χαρακτήρων που θα πρωταγωνιστούν στο κόμικ ενώ σε τελικό στάδιο ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει το δικό του προσωπικό κόμικ.

Η υπηρεσία διαθέτει ειδικές εκδόσεις για μαθητές και καθηγητές αλλά και για επαγγελματίες. Η έκδοση για τα σχολεία προσφέρει την ελευθερία στους μαθητές να δημιουργήσουν τους δικούς τους χαρακτήρες και να ανακαλύψουν πιθανώς ένα κρυμμένο ταλέντο τους. Με τον τρόπο αυτόν, οι καθηγητές μπορούν να δώσουν μια δημιουργική διέξοδο στα παιδιά «υιοθετώντας» εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας διαφόρων μαθημάτων.

Παράλληλα, υπάρχει και έκδοση για επαγγελματίες. Η συγκεκριμένη έκδοση παρέχει τη δυνατότητα προσθήκης κόμικς σε επαγγελματικές παρουσιάσεις, τεχνικά εγχειρίδια, newsletters, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.α. Επιπλέον, η προσθήκη κόμικς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τμήματα μάρκετινγκ εταιρειών για «έξυπνη» προσέγγιση των πελατών καθώς και σε εφαρμογές σε κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές- ταμπλέτες.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Pixton στην αγγλική γλώσσα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pixton.com/uk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved