Πώς θα ανανεώσεις «έξυπνα» και οικονομικά την γκαρνταρόμπα του μικρού σου

Όπως όλες οι μαμάδες, έτσι και εσύ, νιώθεις απερίγραπτη χαρά, βλέποντας το μικρό σου να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Πώς θα ανανεώσεις «έξυπνα» και οικονομικά την γκαρνταρόμπα του μικρού σου

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, παρατηρώντας την ομαλή και γρήγορη ανάπτυξή του, αναρωτιέσαι τι θα απογίνουν τα ρούχα που υπάρχουν στην ντουλάπα του και κυρίως, πώς θα μπορέσεις να ανανεώσεις σύντομα την γκαρνταρόμπα του, χωρίς να ξοδευτείς.

Είναι αλήθεια πως ο ρυθμός με τον οποίο αναπτύσσεται το παιδί σου, σε βάζει στη διαδικασία να αγοράζεις ρούχα και παπούτσια που ξέρεις καλά πως του χρόνου τέτοια μέρα θα του είναι μικρά. Παρόλα αυτά, μπορείς να επωφεληθείς από την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 28 Φεβρουαρίου, ώστε να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα του μικρού σου με νέες προσθήκες, χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πώς θα τα καταφέρεις; Πραγματοποιώντας μαζί με το μικρό σου μία εξόρμηση στον απόλυτο προορισμό για shopping και ατελείωτη οικογενειακή διασκέδαση, δηλαδή το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές προτάσεις αγορών που είναι απαραίτητες για την γκαρνταρόμπα του μικρού σου και τις οποίες μπορείς να αποκτήσεις σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές την παρούσα περίοδο.

«Αγκαλιάζοντας» τα βήματα του μικρού σου με άνεση, χρώμα και δημιουργικότητα

Βρέξει χιονίσει, το μικρό σου δεν χορταίνει να απολαμβάνει ατελείωτο παιχνίδι εντός και εκτός σπιτιού. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να επιλέξεις για εκείνο ένα βολικό και ζεστό ζευγάρι παπούτσια, το οποίο θα «αγκαλιάζει» με άνεση και χρώμα τα βήματά του. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι χρωματιστές γαλότσες που φέρουν την υπογραφή Crocs είναι μία προσθήκη που θα συντροφεύει το παιδί σου τις ώρες που θα παίζει έξω, ελεύθερο και χαρούμενο, μετά τη βροχή, περιμένοντας την εμφάνιση του ήλιου και του ουράνιου τόξου. Όσο για τις ώρες που απολαμβάνει τη ζεστή «αγκαλιά» του σπιτιού σας, ένα ζευγάρι χουχουλιάρικα classic lined clog από το κατάστημα Crocs στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, είναι αυτό που θα κρατάει ζεστά τα ποδαράκια του.

rouxa1

Απίθανες πιτζάμες που φωσφορίζουν στο σκοτάδι για λιλιπούτειες σούπερ-ηρωίδες

Μήπως η μικρή σου είναι κατά βάθος μία σούπερ-ηρωίδα ή καλύτερα, μία λιλιπούτεια νεράιδα; Ο μόνος τρόπος για να μάθεις την απάντηση, είναι να της κάνεις δώρο τις κατάλληλες πιτζάμες από το κατάστημα DPAM του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Εκεί θα βρεις ένα σετ από απίθανες πιτζάμες για κορίτσια, οι οποίες έχουν μία μοναδική μπλε απόχρωση και ένα χαριτωμένο σχέδιο που θα την ξετρελάνει, ενώ είναι στολισμένες με μικρά λευκά αστεράκια. Επιπλέον, διαθέτουν ευφάνταστες 3D λεπτομέρειες και σημεία που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, κάνοντας τη μικρή σου να αισθάνεται λες και είναι μία μικρή σούπερ-ηρωίδα ή μία νεράιδα της νύχτας!

rouxa2


Το άνετο μπουφάν που θα συντροφεύει το μικρό σου στις χειμερινές του περιπέτειες

Αν μπορούσαμε να παρομοιάσουμε με κάτι το μπουφάν του μικρού σου, θα λέγαμε πως είναι μία «πανοπλία» για τις χειμερινές του περιπέτειες. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα του ένα καινούργιο μπουφάν, αφού πιθανότατα, αυτό που φοράει φέτος δεν θα του κάνει τον επόμενο χειμώνα. Στο κατάστημα Energiers του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, μπορείς να βρεις ένα καθημερινό μπουφάν με εσωτερική επένδυση και αποσπώμενη κουκούλα σε μπλε απόχρωση, το οποίο είναι ευκολοφόρετο, ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με καθημερινές ή πιο ξεχωριστές εμφανίσεις. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα μπουφάν σε μαύρο χρώμα από το ίδιο κατάστημα, ένα μπουφάν με κουκούλα και αποσπώμενη γούνα, το οποίο διαθέτει ενισχυμένη επένδυση που προφυλάσσει αποτελεσματικά το μικρό σου από το κρύο.

rouxa3


Όσο για τη μικρή σου, η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις βρίσκεται στο κατάστημα Mayoral του Mediterranean Cosmos και είναι ειδικά σχεδιασμένη για κορίτσια από 2 έως 9 ετών. Πρόκειται για ένα ζεστό και κομψό μπουφάν με γουνάκι σε όλη την εσωτερική επιφάνεια, το οποίο διαθέτει «πλούσιο» γιακά και τσέπες με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος. Μάλιστα, η καφετί απόχρωσή του το καθιστά μία εξαιρετική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε περίσταση. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η μικρή σου θα το λατρέψει και δεν θα θέλει να το βγάζει από πάνω της! Ωστόσο, αν ψάχνεις κάποιο μπουφάν για το αγοράκι σου, να ξέρεις πως στο ίδιο κατάστημα μπορείς να βρεις ένα μπουφάν παρκά με αποσπώμενη κουκούλα με γουνάκι , το οποίο έχει τσέπες στο μπροστινό μέρος, κούμπωμα με φερμουάρ και κουμπιά, ενώ είναι ιδανικό για αγόρια από 2 έως 9 ετών.

rouxa4


Για εσένα που το παιδί σου είναι ακόμη πολύ μικρό, να ξέρεις πως στο κατάστημα DPAM του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos θα βρεις πολλές επιλογές ρούχων, για να κρατήσεις ζεστό το μωράκι σου. Μία από αυτές είναι και η μοντέρνα, ευκολοφόρετη βρεφική ζακέτα για αγόρια, η οποία διαθέτει κουκούλα και φερμουάρ για εύκολη εφαρμογή. Η μοναδική τριχρωμία από γκρι, μπλε και μπορντό, καθώς και το υπέροχο σχέδιο που στολίζει την μπροστινή πλευρά της ζακέτας, σου επιτρέπουν να τη συνδυάσεις με πολλές επιλογές, όπως μία φόρμα ή ένα παντελόνι.

rouxa5

Ένα μαλακό, λούτρινο, χρωματιστό φιλαράκι που θα κρατάει παρέα στο μικρό σου

Κακά τα ψέματα, το μικρό σου δεν δίνει μεγάλη σημασία στα ρούχα που του αγοράζεις, τουλάχιστον όχι τη σημασία που τους δίνεις εσύ. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για τα παιχνίδια του, δηλαδή τους «συνοδοιπόρους» του στις στιγμές παιχνιδιού που απολαμβάνει καθημερινά. Καλό θα ήταν, λοιπόν, με αφορμή τις χειμερινές εκπτώσεις, να μην περιοριστείς στις αγορές ρούχων, αλλά να προσφέρεις στο μικρό σου και ένα πιο ξεχωριστό δώρο, ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα θέλει να αφήνει από τα χέρια του. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τα υπέροχα, χαριτωμένα σχέδια των Squishmallows™, τα μαλακά, λούτρινα φιλαράκια που έχουν ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους; Μπορείς να τα αποκτήσεις από το κατάστημα Claire’s του Mediterranean Cosmos, επιλέγοντας ένα μικρό σχέδιο πουλιού σε μπρελόκ ή ένα μεγαλύτερο σε σχήμα κοάλα!

rouxa6

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Μία επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos παρέα με το μικρό σου, είναι η σωστή κίνηση για να αξιοποιήσεις τα winter sales, ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα του μικρού σου και απολαμβάνοντας μαζί του διασκεδαστικές στιγμές, αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας. Έτσι και αλλιώς, η εμπειρία που προσφέρει το Mediterranean Cosmos στους επισκέπτες του, δεν περιορίζεται μόνο στο shopping. Τα καταστήματα εστίασης, οι κινηματογραφικές αίθουσες και τα escape rooms του εμπορικού κέντρου σας περιμένουν για να δημιουργήσετε νέες, ανεξίτηλες, οικογενειακές αναμνήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα mediterraneancosmos.gr ή το Facebook και το Instagram του εμπορικού κέντρου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved