Ο 5χρονος Μπάτμαν που συγκλόνισε τον πλανήτη! (βίντεο - φωτογραφίες)

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με τον μικρό Μάιλς από τον Σαν Φραντσίσκο που πάσχει από λευχαιμία, να υποδύεται τον Μπάτμαν.

Ο 5χρονος Μπάτμαν που συγκλόνισε τον πλανήτη! (βίντεο - φωτογραφίες)

Την συγκινητική αυτή πρωτοβουλία, ανέλαβε το«Make A Wish Foundation», το οποίο ήρθε σε συνεννόηση με τον δήμο του Σαν Φρανσίσκο και έτσι όλη η πόλη μετατράπηκε στη φανταστική πόλη Γκόθαμ Σίτι στην οποία ο μικρός Μάιλς, ως Μπάτμαν, θα καταπολεμήσει το έγκλημα!

Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα το 5χρονο αγόρι να «σώζει» το Γκόθαμ, παίρνοντας τα εύσημα του Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος μάλιστα ανήρτησε και στο τούιτερ το βίντεο που τον συγχαίρει, ενώ η πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα τον ευχαρίστησε που απάλλαξε την πόλη από τους κακούς!

Δύο μαύρες Λαμποργκίνι είχαν μετατραπεί σε «Μπάτμομπιλ», το κλασικό όχημα του Μπάτμαν και η ταινία με πρωταγωνιστή το 5χρονο αγόρι ξεκίνησε με την συμμετοχή όλων!Η κυκλοφορία στους δρόμους διακόπηκε και ελικόπτερα πετούσαν πάνω από την πόλη. Ο μικρός Μάιλς ως Μπάτμαν είναι έτοιμος για δράση!

Το σκηνικό θύμιζε την κανονική ταινία ενώ την ίδια ώρα ο πραγματικός αστυνομικός διευθυντής του Σαν Φρανσίσκο, ένας εισαγγελέας και ένας πράκτορας του FBI συμμετείχαν ενεργά, παραλαμβάνοντας τους κακοποιούς, τον Γρίφο και τον Πιγκουίνο, από τα χέρια του Μπάτμαν και ασκώντας τους δίωξη για απόπειρα ληστείας, απαγωγή και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης. Στο τέλος της περιπέτειάς του ο μικρός Μάιλς παρέλαβε τα κλειδιά της πόλης από τον δήμαρχο Εντ Λι.

Η εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Κάνε μία ευχή» δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένη από την μαζική συμμετοχή και στήριξη από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου!

Δείτε το βίντεο με τον μικρό Μάιλς στο ρόλο του Μπάτμαν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved