Εγκατέλειψαν τη γάτα τους και έβαλαν το παιδί τους να γράψει το σημείωμα (εικόνα)

Εντύπωση έχει προκαλέσει μία φωτογραφία από ένα παιδικό σημείωμα το οποίο συνόδευε μία παρατημένη μέσα στο κλουβί της γατούλα, έξω από ένα κτηνιατρείο στη Χαλκιδόνα.

Εγκατέλειψαν τη γάτα τους και έβαλαν το παιδί τους να γράψει το σημείωμα (εικόνα)

Το σημείωμα το οποίο έφερε στο φως το adespoto.gr, γράφει με χαρακτηριστικά παιδικά γραμματάκια και λαθάκια: «Γεια σας, είμαι μία θηλυκή γατούλα, με λένε Λούση, είμαι ενός χρόνου. Εχω τσιπάκι και είμαι στειρωμένη. Επειδή τα αγαπημένα μου πρόσωπα φεύγουνε πολύ μακριά, δε μπορούν να με πάρουν μαζί τους. Σας παρακαλώ πάρα πολύ να μου βρείτε άλλη οικογένεια».

Το παιδικό γράμμα ολοκληρώνεται με μία ζωγραφιά της γατούλας, που την απεικονίζει να βγαίνει από το κλουβί και να βρίσκει ένα σπίτι.

Η σκέψη των γονιών να κάνουν πιο συμπαθή την πράξη τους, βάζοντας το παιδί να γράψει ένα γράμμα και να κάνει μία ζωγραφιά, μάλλον τα αντίθετα συναισθηματικά αποτελέσματα έφερε από αυτά που ήθελαν. Οχι για το ζώο, αλλά για τους ίδιους.

Και δυστυχώς, η ίδια η πράξη εγκατάλειψης του ζώου αλλά και το γεγονός ότι οι γονείς αποφάσισαν να κάνουν συμμέτοχο το παιδί σε μία τέτοια πράξη, μόνο αρνητικό αντίκτυπο μπορεί να έχει στο ίδιο το παιδί και στην περαιτέρω σχέση του με τα ζώα.

Δείτε το σημείωμα:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved