Ιδέες για διακόσμηση κοριτσίστικου δωματίου

Αν και πάντα είναι το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε για το δωμάτιο του παιδιού μας δεν είναι μόνο το χρώμα που το κάνει αγορίστικο ή κοριτσίστικο. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορούν να κάνουν το χώρο του παιδιού σας να ξεχωρίζει.

Ιδέες για διακόσμηση κοριτσίστικου δωματίου

Συνδυασμοί χρωμάτων: είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να επιλέξετε. Υπάρχουν συγκεκριμένοι συνδυασμοί χρωμάτων που μπορούν να το κάνουν ακόμη πιο όμορφο: Τιρκουάζ με ροδακινί, ροζ και γκρι, μοβ και ανοικτό πράσινο, έντονο ροζ και πορτοκαλί, χρυσαφί με ανοικτό ροζ, λευκό με μαύρο. Ποιο από τα δύο χρώματα θα είναι βασικό και ποιο το δευτερεύον είναι στο χέρι σας να επιλέξετε.

Αυτοκόλλητα και δέντρα: Αν δεν θέλετε να βάλετε κάποιο έντονο χρώμα στο δωμάτιο του παιδιού σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε τα αυτοκόλλητα τοίχου. Από ολόκληρα δέντρα και κήπους μέχρι και απλά σχήματα και σχέδια πολύχρωμα.

Δωμάτιο νεραϊδοχώρα: Οι νεράιδες ήταν ανέκαθεν ένα από τα αγαπημένα θέματα των κοριτσιών. Μαγικά ραβδιά, τούλια και μικρές νεράιδες για να διακοσμούν το χώρο του. Μπορείτε να κόψετε σελίδες από βιβλία εικονογραφημένα με νεράιδες και να τις κορνιζάρετε. Ανάλογο σχέδιο είναι και αυτό της μπαλαρίνας και μπορείτε και πάλι να χρησιμοποιήσετε τούλι και κορνίζες.

Δωμάτιο μέσα στη φύση: Ιδανικός συνδυασμός γι' αυτό το θέμα είναι το πράσινο με το ροζ. Μικρά λουλούδια ψεύτικα, αυτοκόλλητο μέτρο για να βλέπετε το ύψος του κάθε χρόνο και πάλι σε σχήμα λουλουδιού είναι μόνο λίγες από τις ιδέες για τη συγκεκριμένη διακόσμηση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved