Oλο το Σαν Φρανσίσκο θα ντυθεί Γκόθαμ Σίτι για χάρη του 5χρονου Μάιλς

Ολη η πόλη του Σαν Φρανσίσκο, θα μετατραπεί γία μία ολόκληρη ημέρα σε Γκόθαμ Σίτι, για χάρη του 5χρονου Μάιλς, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία, και είναι φανατικός οπαδός του Μπάτμαν. 

Oλο το Σαν Φρανσίσκο θα ντυθεί Γκόθαμ Σίτι για χάρη του 5χρονου Μάιλς

Την συγκινητική αυτή πρωτοβουλία, ανέλαβε το«Make A Wish Foundation», το οποίο ήρθε σε συνεννόηση με τον δήμο του Σαν Φρανσίσκο και έτσι όλη η πόλη θα μετατραπεί στη φανταστική πόλη Γκόθαμ Σίτι στην οποία ο μικρός Μάιλς, ως Μπάτμαν, θα καταπολεμήσει το έγκλημα!

Το πεντάχρονο αγόρι το οποίο είναι φαν του δημοφιλή ήρωα, αρχικά θα εκπαιδευτεί από τον ίδιο τον Μπάτμαν, ενώ στην συνέχεια θα μπει στο Μπάτμομπιλ για να επιθεωρήσει την πόλη.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η δράση από μία τέτοια ημέρα, και έτσι ο μικρούλης Μάιλς, θα πρωταγωνιστήσει σε μια εικονική διάσωση μιας γυναίκας που είναι παγιδευμένη σε σταθμό του τρένου, ενώ θα αναμετρηθεί και με έναν από τους αιώνιους εχθρούς του Μπάτμαν, τον σατανικό Ρίντλερ.

Και φυσικά, στο τέλος ο μικρός νικητής Μάιλς θα κερδίσει -όπως και ο Μπάτμαν, το κλειδί της πόλης!

Ο δήμος ψάχνει για εθελοντές και καλεί τους πολίτες του να συνδράμουν στο έργο του, παίρνοντας μέρος με τις στολές που θα τους δοθούν, στην υλοποίηση του ονείρου του Μάιλς.

Η πραγματική μάχη βέβαια για τον μικρό Μάιλς, δεν τελειώνει εδώ, αφού παλεύει καθημερινά με τη λευχαιμία από τη ημέρα που γεννήθηκε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved