Κι όμως! Το είδαμε κι αυτό! Ταξιδιωτική εταιρεία στέλνει τα λούτρινα κουκλάκια... διακοπές!

Μήπως τα λούτρινα ζωάκια των παιδιών σας έχουν κουραστεί και χρειάζονται διακοπές; Μια ταξιδιωτική εταιρεία θα το κάνει για εσάς.

Κι όμως! Το είδαμε κι αυτό! Ταξιδιωτική εταιρεία στέλνει τα λούτρινα κουκλάκια... διακοπές!

Όσο παράλογο κι αν ακούγεται, υπάρχει μια ταξιδιωτική εταιρεία που στέλνει τα λούτρινα και πάνινα κουκλάκια σας διακοπές αλλά ακόμα πιο παράλογο είναι ότι πολύς κόσμος ανταποκρίνεται σε αυτό.

Τα κουκλάκια σας έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε διάφορες χώρες του κόσμου και εννοείται ότι θα έχουν φωτογραφίες με τα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης.

Μπορείτε να τα στείλετε στο πιο κοντινό νησί μέχρι τον πιο μακρινό εξωτικό προορισμό, με κόστος που κυμαίνεται από 15 έως 37 ευρώ.

Η ταξιδιωτική εταιρεία είναι η Ιαπωνική Unagi Travel. Εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας της και εξηγεί πως υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται τα κουκλάκια τους τόσο κοντά τους που όταν βλέπουν τα παιχνίδια να παραθερίζουν σε πολυτελή θέρετρα αισθάνονται σαν να ταξιδεύουν και αυτοί.

«Κάποια ημέρα θέλω να δω και να περπατήσω στα αξιοθέατα που είδα μέσα από τα μάτια των ταξιδιών που έκανε το κουκλάκι μου», δήλωσε μια 51χρονη φγυναίκα που φαίνεται να μην είναι σε θέση να ταξιδεύει πολύ, λόγω μιας ασθένειας που τη δυσκολεύει να περπατήσει.

Όποιος θέλει να στείλει το κουκλάκι του διακοπές, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία μέσω facebook.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved