Τα πιο ωραία πιάτα για παιδιά που έχετε δει ποτέ! (φωτογραφίες)

Τα πιάτα της Σαμάνθα Λι, τα οποία είναι αποκλειστικά για παιδιά, είναι πραγματικά έργα τέχνης.

Τα πιο ωραία πιάτα για παιδιά που έχετε δει ποτέ! (φωτογραφίες)

Πρόκειται για μία μαμά από τη Μαλαισία στην οποία άρεσε πολύ να ετοιμάζει καλοβαλμένα πιάτα και να τα σερβίρει στην οικογένειά της. Ήταν όμως τόσο όμορφα τα πιάτα της που σύντομα άρχισαν να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Τόση που πλέον η ίδια μετρά πάνω από 300.000 οπαδούς στο Instagram ενώ συχνά αφιερώνουν άρθρα τους η Daily Mail και η Huffington Post για τις καταπληκτικές δημιουργίες της. Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτό που κάνει περιέχει τα πιο απλά υλικά. Κόβει τα ψωμάκια, τα λαχανικά, τα φρούτα, αλείφει με μερέντα και μαρμελάδα, χρησιμοποιεί τη φαντασία της, απλά εργαλεία της κουζίνας και ό,τι υλικά έχει στο ψυγείο και παρουσιάζει στο τραπέζι μικρά αριστουργήματα για τα οποία τα μικρά τρελαίνονται.

Όπως λέει και η ίδια: «Ξεκίνησα να φτιάχνω αυτά τα καλλιτεχνικά πιάτα όταν ήμουν έγκυος στη δεύτερη κόρη μου, ώστε να παρακινήσω την πρώτη να φάει λίγο παραπάνω καθώς από ζήλια αντιδρούσε αρνούμενη να φάει. Από τότε μέχρι σήμερα στοιχηματίζουμε καθημερινά με τα παιδιά και τον άντρα μου για την έμπνευση της επόμενης μέρας. Το πρωινό, το γεύμα και το δείπνο έχουν γίνει μια διασκεδαστική διαδικασία για όλους μας». Δείτε παρακάτω μερικά από τα αριστουργήματά της...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved