Καλωσορίζοντας την Άντις: Μία συγκινητική ιστορία υιοθεσίας (βίντεο)

Ένα ζευγάρι Αμερικανών πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να υιοθετήσει παιδί.

Καλωσορίζοντας την Άντις: Μία συγκινητική ιστορία υιοθεσίας (βίντεο)

Και κατάφερε να βρει ένα κοριτσάκι, μόλις λίγων μηνών, στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας. Η χαρά της οικογένειας αλλά και των στενών συγγενών του ζευγαριού ήταν τεράστια.

Η αδελφή της μέλλουσας μαμάς μάλιστα, η οποία έχει ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, μίλησε στα παιδιά της για την υιοθεσία και μάλιστα τα έκανε μέρος της όλης διαδικασίας μιλώντας τους συνεχώς για το κοριτσάκι που θα γινόταν μέλος της οικογένειάς τους. Και πράγματι, την ημέρα που επρόκειτο να γυρίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες το ζευγάρι μαζί με τη μικρή τους κόρη την οποία είχαν υιοθετήσει, τα παιδιά έκαναν όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για το καλωσόρισμά της.

Μεταξύ των προετοιμασιών ήταν να φτιάξουν μόνα τους cup cakes και να δημιουργήσουν μία χειροτεχνία την οποία έβαλαν στον τοίχο και έγραφε: «Σε αγαπάμε Αντίς». Φυσικά η οικογένεια βρέθηκε και στο αεροδρόμιο καθώς όλα τα μέλη της ανυπομονούσαν να δουν από κοντά τη μικρούλα που τους γέμισε όλους χαρά. Είναι πραγματικά συγκινητικό το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω. Δείτε το...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved