Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα στην πρώτη της συναυλία, την Κυριακή 20 Οκτώβριου

Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα (ΠΝΣΟ), υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συνεχίζοντας την επί 18 έτη πολυσύνθετη και πρωτοποριακή παρουσία της στο χώρο της κλασσικής μουσικής στην Ελλάδα, ξεκινάει το νέο της καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την περίοδο 2013-14.

Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα στην πρώτη της συναυλία, την Κυριακή 20 Οκτώβριου

Η πρώτη εμφάνιση της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας (ΠΝΣΟ), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19.30, στο κινηματοθέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ (Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων Αθήνα, τηλ: 210-8215469).
Μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την συναυλία: "Μια ακτίνα φωτός" με ένα ευρύ και απαιτητικό μουσικό πρόγραμμα με έργα μεγάλων μουσουργών όπως: P.I Tchaikovski ("5η" συμφωνία), M. Musorgski ( "Νύχτα στο φαλακρό βουνό"), D. Schostakovits, S. Prokofiev, J. Brahms κ.α.
Την ΠΣΝΟ αποτελούν παιδιά ηλικίας από 8 έως 20 ετών που συνεχίζουν την προσπάθεια και μελέτη, ενάντια στις ασυνήθιστες για αυτούς δυσκολίες της εποχής μας, για να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές στην εκδήλωση και να μοιραστούν με το κοινό την αγάπη τους για το έργο που κάνουν.
Την διεύθυνση της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας έχει η καλλιτεχνική διευθύντριά Νίνα Πατρικίδου.
Στη συναυλία θα συμμετάσχει η ηθοποιός Νατάσσα Πασχάλη - πιστή φίλη της Ορχήστρας- και θα οδηγήσει την εκδήλωση επί της σκηνής.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:
Γενική είσοδος 10€
Μειωμένο εισιτήριο για εκπαιδευτικούς, φοιτητές, άτομα τρίτης ηλικίας και άνεργους 8€
Παιδικό εισιτήριο (έως 12 ετών), 5€
Για περισσότερες πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνείτε με την διεύθυνση του κινηματοθέατρου ΤΡΙΑΝΟΝ (τηλ: 210-8215469)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved