Το βίντεο που θα σας κάνει να δακρύσετε!

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, είναι διαφήμιση εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην Ταϊλάνδη! Δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι μέχρι το τέλος του θα μπορούσε να κάνει τους τηλεθεατές να δακρύσουν.

Το βίντεο που θα σας κάνει να δακρύσετε!

Αφορά στην ιστορία ενός αγοριού που έχει άρρωστη τη μαμά του. Δεν έχει χρήματα και ο μόνος τρόπος για να της εξασφαλίσει τα φάρμακα είναι να τα... κλέψει. Το πλάνο στο βίντεο ανοίγει και δείχνει τον πιτσιρικά ο οποίος ακούει κατσάδα από την φαρμακοποιό που μόλις έχει τσακώσει τον μικρό να κλέβει τρεις καρτέλες φάρμακα.

Παρεμβαίνει ένας κύριος ο οποίος δίνει το αντίτιμο των φαρμάκων στη γυναίκα και ζητάει από την κόρη του να του δώσει ένα μπολ με σούπα από τα πιάτα της ημέρας στο εστιατόριο που δουλεύει.

Η ιστορία μεταφέρεται τριάντα χρόνια μετά. Ο κύριος αυτός συνεχίζει να δουλεύει στο υπαίθριο εστιατόριο όμως μεγάλος σε ηλικία πια, καταρρέει λόγω της εύθραυστης υγείας του. Η κόρη του τον μεταφέρει κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Τα δυσάρεστα νέα έρχονται γρήγορα. Για να σωθεί ο πατέρας της πρέπει να καταβάλει νοσήλια που δεν μπορούν να σηκώσουν οι ώμοι της.

Αποφασίζει να βάλει πωλητήριο στο μαγαζί για να σώσει τη ζωή του πατέρα της. Όταν ξαφνικά έρχεται μία απόδειξη στα χέρια της ότι το ποσό των νοσηλίων έχει πληρωθεί.

Ακολουθεί ένα ακόμα σημείωμα: «Έχεις ξοφλήσει το ποσό εδώ και 30 χρόνια με τρία κουτιά πενικιλίνης και μία σούπα». Ο γιατρός που μόλις είχε χειρουργήσει τον πατέρα της κοπέλας ήταν εκείνο το μικρό αγόρι που δεν ξέχασε ποτέ το περιστατικό που είχε συμβεί τριάντα χρόνια πριν. Δείτε το βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved