Δίχρονος βρήκε τρόπο να ηρεμήσει την 6μηνών αδελφή του και έγινε viral

H μητέρα των παιδιών ανέβασε το βίντεο στο Τik Tok και τα views άγγιξαν τα 4.5 εκατ.

Δίχρονος βρήκε τρόπο να ηρεμήσει την 6μηνών αδελφή του και έγινε viral

Έναν απλό και μάλλον πρωτότυπο τρόπο για τόσο μικρό παιδί, βρήκε ο 2 χρονος Beau για να ηρεμήσει την μόλις έξι μηνών αδελφούλα του που έκλαιγε.

Τα αδέλφια είναι ξαπλωμένα στο κρεβάτι όταν η Ainsley αρχίζει να κλαίει.Τότε ακούγεται ένα « σςςςςς» από τον αδελφό της ο οποίος στη συνέχεια της λέει να πάρει βαθιές ανάσες!



Η Kristen Reformato, από το Τζέρσεϊ, είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος της ηρεμούσε με τον τρόπο του την αδελφή του. Όμως ήταν η πρώτη φορά που κατάφερε να καταγράψει το στιγμιότυπο στην κάμερα.

Μετά από παρότρυνση της αδελφής της, η Kristen Reformato αποφάσισε να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok και έμεινε πραγματικά έκπληκτη από τα 4,5 εκατ. views που συγκέντρωσε. Όπως είπε μιλώντας στο GMA, πολλά blogs με θέματα γονιών αναπαρήγαγαν το βίντεο, προβάλλοντας τον τρόπο που ο γιος της προσπάθησε να ηρεμήσει την 6μηνών Ainsley.

Γιατί κλαίει το μωρό;

Με το κλάμα το μωρό προσπαθεί να εκφράσει τα συναισθήματά του και να δείξει τι έχει ανάγκη ή τι το ενοχλεί.Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να κλάψει ένα μωρό. Όπως:

Κλαίει γιατί πεινάει

Η πείνα είναι ένας από τους συνηθέστερους λόγους για τους οποίους το μωρό θα κλάψει, ειδικά αν είναι νεογέννητο. Αν μια μαμά θηλάζει το μωρό της, θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση καθώς το μωρό θέλει πολύ πιο συχνά γεύματα.

Κλαίει γιατί είναι κουρασμένο

Το μωρό σας μπορεί να δυσκολεύεται να κοιμηθεί, ειδικά εάν είναι υπερβολικά κουρασμένο.

Κλαίει γιατί ζεσταίνεται ή γιατί κρυώνει

Ελέγξτε αν το μωρό σας είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο όχι πιάνοντας τα χεράκια ή τα πόδια του αλλά την κοιλίτσα του καθώς και το πίσω μέρος του λαιμού του.

Κλαίει γιατί δεν αισθάνεται καλά

Αν το μωρό σας δεν είναι καλά, πιθανότατα θα κλάψει με έναν διαφορετικό τόνο από αυτό που συνηθίζει

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved