Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» εξετάζει παιδιά στην Αμοργό!

Την ίδια ώρα, η Οδοντιατρική Μονάδα θα βρεθεί στα Δωδεκάνησα και η Οφθαλμολογική Μονάδα στα Άγραφα και την Κεφαλλονιά!

Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» εξετάζει παιδιά στην Αμοργό!

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα βρίσκεται στην Αμοργό έως και τις 5 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιώντας ιατρικό έλεγχο στα παιδιά του νησιού. H επίσκεψη στο νησί γίνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν» και είναι η πρώτη φορά που κλιμάκιο γιατρών από κλινικές του ίδιου νοσοκομείου συνεργάζονται με «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Επιπλέον, η κινητή Οδοντιατρική Μονάδα του οργανισμού θα βρεθεί τέλος Σεπτεμβρίου στα Δωδεκάνησα πραγματοποιώντας οδοντιατρικές εξετάσεις.

Τέλος, η κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα θα βρεθεί από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στα Άγραφα όπου θα πραγματοποιήσει οφθαλμολογικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια από τις 30 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στην Κεφαλλονιά προσφέροντας τις υπηρεσίες της στα παιδιά του νησιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, όπου έως και το 2012 έχουν συνολικά εξεταστεί 23.852 παιδιά σε όλη τη χώρα. Από τις αρχές του 2013 μέχρι και σήμερα, 11.137 παιδιά εξετάστηκαν στην Κρήτη, την Εύβοια, τα Κύθηρα, το Μαρούσι, τη Δράμα, την Κέρκυρα, στον καταυλισμό ΚΙΑΦΑ και στο Ίλιον!
Για το 2013 ο στόχος είναι να εξεταστούν πανελλαδικά 18.000 παιδιά!

Κινητήριος δύναμη της φετινής διαδρομής του «Ιπποκράτη» είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Χάρη στην οικονομική ενίσχυση του οργανισμού διασφαλίσθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματος του 2013 για τον «Ιπποκράτη» και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του στα παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved