Εύκολα και όμορφα κοριτσίστικα χτενίσματα για το σχολείο (pics)

Καλές και πρακτικές οι αλογοουρές αλλά τα κορίτσια θέλουν και κάτι διαφορετικό.

Εύκολα και όμορφα κοριτσίστικα χτενίσματα για το σχολείο (pics)

Για όλους, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, η έναρξη των σχολείων ξεκινάει με άγχος αλλά και αγωνία κατά πόσο η προσαρμογή των παιδιών θα είναι ομαλή χωρίς απρόοπτα.

Οι ειδικοί εμφανίζονται καθησυχαστικοί, τονίζοντας ότι με τη χρήση μάσκας, την τήρηση των αποστάσεων και των κανόνων υγιεινής, μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες διάδοσης του κορονοϊού ( εφόσον δεν υπάρξει κρούσμα).

Πρώτο κουδούνι λοιπόν αύριο για χιλιάδες μαθητές σε όλη τη χώρα. Τα παιδιά θα πρέπει μετά από μήνες να ξυπνούν νωρίς και να ετοιμάζονται χωρίς πολλές γκρίνιες και νεύρα.

Επίσης, οι γονείς καλούνται να είναι... ετοιμοπόλεμοι για αψιμαχίες την ώρα του πρωινού, κλάματα αλλά και διαφωνίες για τα ρούχα που θα φορέσουν. Οσο για τις μαμάδες κοριτσιών, αυτές έχουν ακόμα μια...υποχρέωση: Το χτένισμα των ατίθασων και σχεδόν πάντα αχτένιστων μαλλιών τους. Και μπορεί η αλογοουρά να είναι η πιο πρακτική και εύκολη λύση, ωστόσο, υπάρχουν μέρες που θα θέλουν ένα διαφορετικό χτένισμα. Σωστά;

Για να μην ψάχνετε την τελευταία στιγμή, βρήκαμε στο διαδίκτυο εύκολες αλλά και πιο περίτεχνες ιδέες για πραγματικά εντυπωσιακά κοριτσίστικα χτενίσματα.

Δείτε όλα τα χτενίσματα στη gallery που ακολουθεί:

Καλή Σχολική Χρονιά!

πηγή φωτογραφιών: Instagram@#hairforschool

back to school afierwma
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved