Στολίστε μόνες το τραπέζι της βάπτισης

«Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες» όταν πρόκειται αυτή τη περίοδο να διοργανώσετε το τραπέζι της βάπτισης του μωρού σας. Το πορτοφόλι μας δεν είναι για πολλά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε έξυνα και οικονομικά να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και να φτιάξουμε το τέλειο τραπέζι.

Στολίστε μόνες το τραπέζι της βάπτισης

Εμείς, σκεφτήκαμε μια πολύ όμορφη και στιλάτη ιδέα για κοριτσάκια που αγαπούν το ροζ και τις... παραμυθένιες πριγκίπισσες. Διαβάστε τα υλικά που πρέπει να προμηθευτείτε. Τον αριθμό των ατόμων τον ορίζετε εσείς και ψωνίζετε όσα υλικά χρειάζεστε.

- Ράνερ χρώματος ροζ. Είναι το ύφασμα που τοποθετούμε πάνω από τα λευκά τραπεζομάντηλα

- Αγοράστε μικρά ροζ σιδερένια γλαστράκια (οι τιμές τους είναι γύρω στο 1,5 με 2 Ευρώ) τα οποία θα γεμίσετε με πολύχρωμα ζαχαρωτά ενώ τη μέση θα κοσμεί μια κορόνα, την όποια μπορείτε να φτιάξετε από χαρτόνι, που θα έχετε χρωματίσει με χρυσόσκονη.

- Σε κάθε πιάτο τοποθετήστε από ένα μεγάλο γλειφιτζούρι και φυσικά από μια κορόνα που θα έχετε φτιάξει εσείς με υλικό από χαρτόνι πλαστικοποιημένο και θα αναγράφει το όνομα του κάθε καλεσμένου.

Όλα αυτά φυσικά με πολλή αγάπη, φαντασία, δημιουργικότητα και χρόνο που σίγουρα αξίζει το μωρό σας! Και φυσικά ανάλογα μπορείτε να κινηθείτε κι αν έχετε αγοράκι. Απλά αλλάξτε τα χρώματα σε γαλάζιο ή τυρκουάζ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved