Αληθινή ιστορία: Το αγοράκι που έχει ζήσει και σε προηγούμενη ζωή! (βίντεο)

Από τότε που ήταν δύο χρονών και πρωτάρχισε να μιλάει, ο Κάμερον Μακόλεϊ διηγούνταν ιστορίες για τη ζωή του στο νησί Μπάρα. Ο Κάμερον ζει με τη μητέρα του Νόρμα στη Γλασκόβη. Και δεν έχουν ποτέ βρεθεί στο νησί αυτό.

Αληθινή ιστορία: Το αγοράκι που έχει ζήσει και σε προηγούμενη ζωή! (βίντεο)

Όταν αναφέρεται σε αυτό, μιλάει για ένα λευκό σπίτι που 'βλέπει' στη θάλασσα και μία παραλία όπου έπαιζε με τα αδέλφια του. Μιλάει επίσης για τα αεροπλάνα που προσγειώνονταν στην παραλία. Θυμάται τους σκύλους που είχε τότε, έναν λευκό και έναν μαύρο.

Το νησί βρίσκεται στη δυτική ακτή της Σκοτίας, 220 μίλια από τη Γλασκόβη. Εκεί μπορεί να φτάσει κανείς μόνο μέσω θαλάσσης ή με πτήση που διαρκεί μία ώρα από την πρωτεύουσα της Σκοτίας. Ο πληθυσμός του είναι μόλις 1000 άτομα και είναι απομακρυσμένο νησί χωρίς κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ούτε καν τουριστικό.

Ο Κάμερον είναι σήμερα πέντε χρονών και οι ιστορίες του δεν τελειώνουν ποτέ. Μάλιστα, αναφέρεται με ονοματεπώνυμα στους γονείς που είχε στο νησί, με τον πατέρα του να ονομάζεται, όπως λέει, Σέιν Ρόμπερτσον.

Ο μικρός έχει πει πως πέθανε όταν τον πάτησε αυτοκίνητο. Η μητέρα του από το νησί του λείπει τόσο πολύ που ορισμένες φορές πέφτει σε κατάθλιψη.

Όταν η πραγματική του μητέρα, η Νόρμα απευθύνθηκε σε παιδοψυχολόγο, εκείνος της είπε πως απλά το παιδί είχε επηρεαστεί ιδιαίτερα από τηλεοπτικά προγράμματα που βλέπει, όμως εκείνη δεν πείστηκε με την απάντηση αυτή.

Έχει απευθυνθεί και σε άλλους παιδοψυχολόγους, όμως απάντηση ακόμα δεν έχει πάρει στα ερωτήματα που τη βασανίζουν σε σχέση με το παιδί της.

Ο μικρός της έχει ζητήσει να βρεθεί στο νησί Μπάρα και η μαμά του σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει αυτό το ταξίδι κάποτε στο μέλλον.

Δείτε την απίθανη ιστορία του μικρού στο παρακάτω βίντεο...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved