Της είπαν ότι γέννησε κορίτσι αλλά τελικά είχε αγόρι!‏

Η Κλαιρ Ρόμπσον και ο σύντροφός της Άντριου Οσόγκνεσι από το Ηνωμένο Βασίλειο έδωσαν το όνομα Ολίβια στο μωράκι τους που γεννήθηκε πρόωρα.

Της είπαν ότι γέννησε κορίτσι αλλά τελικά είχε αγόρι!‏

Μέχρι την στιγμή του τοκετού το ζευγάρι δεν ήξερε το φύλο του μωρού και όταν η Κλαιρ γέννησε οι γιατροί ενημέρωσαν τη νέα μητέρα ότι είχε κάνει κοριτσάκι.

Το μωρό έπρεπε να μπει στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών επειδή είχε έρθει πολύ νωρίς στη ζωή. Μετά από 5 εβδομάδες οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι τελικά το μωρό δεν ήταν κορίτσι αλλά αγόρι!

Οι γονείς σοκαρισμένοι θέλησαν να μάθουν πώς είχαν κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος οι γιατροί και τότε τους είπαν ότι το μωρό είχε γεννηθεί με μια ανωμαλία στα γεννητικά όργανα, η οποία είναι γνωστή ως «υποσπαδία».

Η υποσπαδία είναι μια εκ γενετής ανωμαλία κατά την οποία η δημιουργία της ουρήθρας του πέους κατά την εμβρυική ανάπτυξη είναι ατελής.

Η ανωμαλία αυτή χρίζει χειρουργικής επέμβασης αλλά οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι δεν χρειαζόταν να ανησυχούν και πως το μωρό θα ήταν μια χαρά.

Στην περίπτωση του δικού τους μωρού, είχε γεννηθεί πρόωρα και έτσι δεν μπορούσαν να πουν το φύλο του με βεβαιότητα. Αυτό φάνηκε αργότερα καθώς με την υποσπαδία, σε τελειόμηνα μωρά το φύλο εμφανίζεται πέντε με έξι μέρες μετά τη γέννηση.

Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να φανεί στον υπέρηχο.

Οι γονείς ονόμασαν το μωρό Ντίλαν, αν και όπως είπαν, θέλουν λίγο χρόνο να συνηθίσουν στην ιδέα ότι έχουν αγοράκι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved