Πώς θα αντιμετωπίσεις τους μικροτραυματισμούς εύκολα και με ασφάλεια σε 3 απλά βήματα

Το Καλοκαίρι, τα παιδιά μας χρειάζονται την ελευθερία τους

Πώς θα αντιμετωπίσεις τους μικροτραυματισμούς εύκολα και με ασφάλεια σε 3 απλά βήματα

Χρειάζονται να μπορούν να τρέξουν και να παίξουν με τους φίλους τους, χωρίς να τρέχουμε συνεχώς από πίσω τους. Και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να προλαβαίνουμε συνεχώς τους μικροτραυματισμούς των μικρών μας. Διότι, η δική μας «δουλειά» ως μαμάδες, έρχεται μετά από αυτό. Όταν θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ασφάλεια και σιγουριά, οποιοδήποτε τραύμα τους έχει συμβεί.

Επειδή, λοιπόν, οι πληγές και οι μικροτραυματισμοί είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, οφείλουμε να γνωρίζουμε τον πιο αποτελεσματικό και εύκολο τρόπο να τις αντιμετωπίσουμε. Έτσι, παρακάτω θα βρείτε τρία βήματα ώστε να καταφέρετε να περιποιηθείτε την πληγή του μικρού σας, γρήγορα και με ασφάλεια.

#1 Ξεκινήστε από τον καθαρισμό της πληγής

HANSAPLAST 3

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για τη βέλτιστη φροντίδα και την επούλωση της πληγής του μικρού σας είναι να την καθαρίσετε καλά. Μερικές φορές, όμως, αυτό μπορεί να είναι μια πολύ επώδυνη διαδικασία για εκείνο. Για αυτό τον λόγο, βρήκαμε το απόλυτο Σπρέυ Καθαρισμού Πληγών, ώστε τα μικρά μας αγγελούδια, να μην καταλάβουν απολύτως τίποτα!

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως όταν το δέρμα μας τραυματίζεται, η προστατευτική εξωτερική στιβάδα γίνεται εύθραυστη. Αυτό επιτρέπει στη σκόνη και τα βακτήρια να εισέλθουν στο σώμα μας με ιδιαίτερη ευκολία, με αποτέλεσμα να επιφέρει περαιτέρω «ζημιά» στην επιδερμίδα μας, αλλά και να καθυστερήσει τη διαδικασία επούλωσης. Εδώ έρχεται το νέο Hansaplast Σπρέυ, ως… διά μαγείας. Με τη σειρά του λοιπόν, μας προσφέρει μια ιδιαίτερη ευκολία στη χρήση και εμφανίζεται ως η πιο πρακτική λύση για τον αντισηπτικό καθαρισμό πληγών, όπως τα κοψίματα, οι εκδορές και οι ανοικτές φουσκάλες.

#2 Προστατεύσετε την πληγή από τη βρωμιά και τα βακτήρια

HANSAPLAST 4

Το δεύτερο, αλλά εξίσου σημαντικό βήμα, είναι η προστασία της πληγής από τη βρωμιά και τα βακτήρια. Αφού καθαρίσετε την πληγή, χρειάζεται να την καλύψετε με το κατάλληλο επίθεμα, ώστε να καταστεί εφικτή η επούλωσή της. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όσο η πληγή βρίσκεται εκτεθειμένη, είναι ευάλωτη σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι το νερό και τα βακτήρια.

Για να μπορεί λοιπόν, το μικρό σας να χαρεί το Καλοκαίρι όπως του αξίζει και να αποφύγετε τη μόλυνση, το πρήξιμο και άλλες επιπλοκές, η μάρκα που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια, μας προσφέρει την ασφαλέστερη προστασία και επούλωση του μικροτραυματισμού του. Καλύψτε την πληγή με το επίθεμα Hansaplast, που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και το παιδί σας θα παίζει σαν να μην χτύπησε ποτέ!

#3 Η σωστή κρέμα επούλωσης θα σας βοηθήσει να διώξετε κάθε σημάδι εύκολα και γρήγορα

Για το τρίτο βήμα για την ασφαλή και γρήγορη επούλωση της πληγής του παιδιού σας, πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά μία αποτελεσματική κρέμα, όπως η Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών ώστε να αποφύγετε τυχόν σημάδια και τις ουλές.

HANSAPLAST 7



Ήρθε, λοιπόν, η ώρα, να αφήσουμε τα μικρά μας να παίξουν με την ψυχή τους, χωρίς να αγχωνόμαστε για τίποτα. Διότι, μέσα στη ζωή είναι να πέφτουν και να ξανασηκώνονται, όμως σημασία έχει οι τραυματισμοί να μην αφήσουν πίσω τους σημάδια. Για αυτό και μέσα από τα τρία παραπάνω βήματα, το μικρό σας αγγελούδι θα ξεχάσει την πληγή του σε χρόνο dt!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved