5 αλήθειες που μόνο οι μαμάδες αγοριών γνωρίζουν

Πολλές είναι εκείνες οι μαμάδες που έχουν μόνο αγόρια. Μπορεί να προσπάθησαν για «εκείνο» το κορίτσι αλλά ό,τι και αν έκαναν απέκτησαν αγόρι. Και κάπου εκεί... περίπου στο τρίτο αγόρι, σταματούν και την προσπάθεια για την απόκτηση της κόρης.

5 αλήθειες που μόνο οι μαμάδες αγοριών γνωρίζουν

Τα σχόλια που ακούνε αρκετές από τις αγορομανούλες είναι πολλά και συνήθως όχι... διθυραμβικά, όπως συμβαίνει με τις κοριτσομανούλες. Το «Δεν θα σου φέρουν ούτε ένα ποτήρι νερό», «Ποιος θα σε κοιτάξει όταν γεράσεις», «Πω πω αυτά δεν είναι παιδιά είναι ταραξίες», είναι μόνο μερικά από αυτά που ακούνε καθημερινά.

Υπάρχουν όμως, 5 αλήθειες για τα αγόρια που πολλοί δεν γνωρίζουν, εκτός βέβαια και αν είσαι μαμά αγοριού.

#1 Είσαι η πρώτη τους αγάπη

mamades me agoria 2


Κακά τα ψέματα. Η πρώτη γυναίκα που αγαπούν ανιδιοτελώς τα αγόρια είναι η μαμά τους. Μέσα από αυτή την αγάπη μαθαίνουν πώς να αγαπούν μια γυναίκα και με ποιον τρόπο.

#2 Είσαι το γυναικείο πρότυπο τους

mamades me agoria 3


Όπως τα κορίτσια, έχουν ως πρότυπο τον πρώτο άνδρα της ζωής τους (τον μπαμπά τους) έτσι και τα αγόρια έχουν ως γυναικείο πρότυπο τη μαμά τους. Η γυναίκα που τους μαθαίνει το σεβασμό και την ευγένεια. Τα αγόρια με δυνατές μαμάδες που σέβονται τον εαυτό τους, θα ψάξουν να βρουν μια ίδια γυναίκα.

#3 Θα φωνάζεις περισσότερο από ποτέ

mamades me agoria 5


Ναι! Τα αγόρια συνήθως δεν ακούνε όπως τα κορίτσια, οπότε προβλέπεται μια δύσκολη εφηβεία για όλους στο σπίτι που μεγαλώνουν αγόρι.

#4 Θα περνάει από το μυαλό σου «η κόρη»

mamades me agoria 6


Κάποιες φορές, μπορεί να περνάει από το μυαλό μιας μαμάς η σκέψη, του τι θα γινόταν αν είχε μια κόρη αλλά μόνο για λίγα λεπτά.

#5 Αποδέξου την πρόκληση

mamades me agoria 4


Το αγόρι είναι μια πρόκληση για κάθε αγορομάνα. Εκεί μπορεί να αποδείξει ότι μπορεί να μεγαλώσει έναν υπέροχο άνδρα, που θα σέβεται, θα αγαπά και θα εκτιμά τη μελλοντική σύζυγό του. Η ευγένεια, η εκτίμηση, ο σεβασμός και η αγάπη διδάσκονται, μαθαίνονται, γαλουχούνται από τη βρεφική ηλικία. Είναι εκπληκτικό να γνωρίζει μια γυναίκα ότι μπορεί να δημιουργήσει έναν υπεύθυνο, γλυκό και αφοσιωμένο άνδρα και σύζυγο.

Αγορομανούλες, σας έχει δοθεί μια εκπληκτική ευκαιρία. Απολαύστε τη. Σας ανήκει και επιφέρει πολλές ανταμοιβές στο μέλλον!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved