Μπαμπάς αποδεικνύει ότι η αγάπη για τα παιδιά του είναι πιο σημαντική από τις διαφωνίες με την πρώην σύζυγό του

Στα γενέθλιά της πρώην συζύγου του που συνέπιπταν με την Ημέρα του Αγιου Βαλεντινου, ο Billy Flynn ξύπνησε νωρίς και αγόρασε λουλούδια, κάρτες και δώρα για να δώσουν τα παιδιά στη μαμά τους. Μετά βοήθησε τους μικρούς να φτιάξουν όλοι μαζί πρωινό και να της κάνουν έκπληξη.

Μπαμπάς αποδεικνύει ότι η αγάπη για τα παιδιά του είναι πιο σημαντική από τις διαφωνίες με την πρώην σύζυγό του

Παρά την ευγενική χειρονομία του, αυτός ο μπαμπάς έγραψε στη σελίδα του Love What Matters στο Facebook ότι κάθε μέρα δέχεται κριτική γιατί κάνει ακόμη πράγματα στην πρώην συζυγό του και η πλειοψηφία των φίλων του δεν καταλαβαινει τον λόγο.

Γι αυτό και αποφάσισε να ξεκαθαρίσε την κατάσταση, με μία ανάρτηση που εγραφε:

«...Θα σας το πω απλά λοιπόν: Μεγαλώνω δύο αγόρια. Το παράδειγμα που θα θέσω για το πώς φέρομαι στη μαμά τους, ειναι σημαντικό για τον τρόπο που θα φέρονται και θα αντιμετωπίζουν και αυτά τις γυναίκες στη ζωή τους. Περισσότερο μάλιστα τώρα που είμαστε χωρισμένοι... Αν δεν γινεστε καλό παράδειγμα για τα παιδιά σας, μην περιμένετε κάτι άλλο από αυτά. Ξεπεράστε τα προβλήματα που μπορεί να έχετε ή να είχατε με την πρώην σας. Ειναι η μαμά τους. Και αυτό είναι μεγαλύτερο και σημαντικότερο από σας και τα προβλήματά σας. Μεγαλώστε καλά παιδιά. Μεγαλώστε ευγενικούς άντρες και δυνατές γυναίκες. Στην εποχή που ζούμε, ο κόσμος χρειάζεται τέτοια παιδιά, τώρα περισσότερο από ποτε.»

Δε χρειάζεται φυσικά να σας πούμε την τεράστια απήχηση που έχει δεχθεί αυτό το ποστ και τα χιλιάδες θετικά μηνύματα... Τα σχόλια έχουν ήδη ξεπεράσει τις 17.000 και τα Like τις 567.000.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved