Έπεσε θύμα εκφοβισμού από τους συμμαθητές της και πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Δείτε με ποιο τρόπο (βίντεο)

Η Milla Bizzotto, είναι μόλις 9 ετών και ζει στις ΗΠΑ.

Έπεσε θύμα εκφοβισμού από τους συμμαθητές της και πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Δείτε με ποιο τρόπο (βίντεο)

Η διαφορά σε σχέση με άλλα παιδιά της ηλικίας της και ειδικά με τα κορίτσια, είναι ότι η Milla κατάφερε να ολοκληρώσει την άσκηση εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί για σκληροτράχηλους κομάντο και συγκεκριμένα για το σώμα Seals του αμερικανικού Ναυτικού!

9 year old bullfrog challenge race

Κι όμως η μικρή δεν ασχολείται με τη γυμναστική παρά μόνο τα τελευταία δύο χρόνια. Αφορμή στάθηκε ο εκφοβισμός που δεχόταν στη Β΄ Δημοτικού και συνεχίστηκε την επόμενη χρονιά.

d3

Η Milla αντί να κλειστεί στον εαυτό της αποφάσισε να αναλάβει δράση, ζητώντας από τον πατέρα της,Christian Bizzotto, που είναι προπονητής cross fit, να τη βοηθήσει προπονώντας τη.

Girl Runner 002

Ξεκίνησε λοιπόν να προπονείται καθημερινά με τον πατέρα της. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της: "Δεν θέλω οι άνθρωποι να παραιτούνται επειδή δεν πιστεύουν στους εαυτούς τους.Θέλω τα παιδιά να τρέφονται υγιεινά και να παίζουν έξω, να μην είναι μπροστά σε μια οθόνη. Να μπορούν να αντιμετωπίσουν τους «νταήδες». Είμαστε όλοι διαφορετικοί, πρέπει να αγαπήσουμε τους εαυτούς μας", συμπλήρωσε.

navy seal girl Dmw

Από τότε που η Milla άρχισε να γυμνάζεται, ως διά μαγείας σταμάτησαν και τα περιστατικά εκφοβισμού. Ο πατέρας της το αποδίδει στην εικόνα που πλέον έχει η κόρη του.«Έχει αυτοπεποίθηση, ξέρει πως να προστατεύσει τον εαυτό της και αυτό φαίνεται», σημείωσε.

mgid ao image mtv

Και επειδή υπήρξαν και επικριτικά σχόλια, για το αν και και κατά πόσο ένα παιδί πρέπει να πιέζει τόσο πολύ τον εαυτό του, η Milla δίνει τη δική της απάντηση: «Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Θέλω να είμαι άνετη στο να μην έχω ανέσεις. Έχω ένα σώμα και είναι το μόνο που θέλω και το μόνο που αγαπώ», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

d1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved