Μεγαλώνοντας αγόρια: 4 πράγματα που μια μαμά πρέπει να γνωρίζει για τα γεννητικά όργανα του παιδιού της

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μια μαμά αγοριού πρέπει να γνωρίζει. Το πιο σημαντικό όμως είναι το πώς πρέπει να φροντίζει τα γεννητικά όργανα του παιδιού της.

Μεγαλώνοντας αγόρια: 4 πράγματα που μια μαμά πρέπει να γνωρίζει για τα γεννητικά όργανα του παιδιού της

Όσες είστε ήδη μανούλες σε αγόρια τα παρακάτω θα τα γνωρίζετε, όσες όμως πρόκειται να αποκτήσετε αγόρια θα πρέπει να μάθετε τέσσερα περίεργα πράγματα για τα γεννητικά οργάνα ενός αγοριού.

Πώς μια μαμά καταλαβαίνει ότι το πέος του παιδιού είναι φυσιολογικό;

1. Μπορεί να έχει στύση πάρα πολύ νωρίς
Τα αγόρια συνήθως έχουν στύση από την ηλικία των 2 εβδομάδων. Αυτό μπορεί να σας σοκάρει και να σας τρομάξει, αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Επίσης σύμφωνα με τους παιδιάτρους αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν στυτική δυσλειτουργία σε νεαρή ηλικία, επειδή είχε πάρα πολλές στύσεις από πολλή μικρή ηλικία.

2. Κάτι μπορεί να τυλιχτεί γύρω του, και να πονάει
Πριν τρέξετε στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ, με το πρώτο κλάμα και την πρώτη ανησυχία του παιδιού σας νομίζοντας ότι έχει μια θορυβώδης περίπτωση της σκωληκοειδίτιδας, ελέγξτε μήπως έχει τυλιχτεί γύρω από το πέος του κάποια τρίχα από τα μαλλιά σας. Μην κουνάτε το κεφάλι σας. Κι όμως, μπορεί να συμβεί και μάλιστα είναι αρκετά επίπονο για το μικρό σας αγγελούδι. Έτσι λοιπόν, πριν κλείσετε την πάνα, δείτε προσεκτικά μην έχει πέσει από τα μαλλιά σας κάποια τρίχα.

af71a346dd1f89b87bfb3c92943d6e44 L

3. Μπορεί να κλαίει επειδή του μπαμπά είναι μεγαλύτερο
Αν κάποια στιγμή το παιδί σας κάνει μπάνιο με τον μπαμπά του, σίγουρα θα αναρωτηθεί γιατι του μπαμπά το πέος είναι μεγαλύτερο από το δικό του. Εκεί θα πρέπει ο μπαμπάς, ωστόσο, να απαντήσει χωρίς γέλια στο μικρό του, ότι αυτό συμβαίνει επειδή εκείνος είναι μεγάλος και πως όταν μεγαλώσει, θα μεγαλώσει και το δικό του. Αν παρόλα αυτά, το μικρό σας δεν ανακουφιστεί με αυτή την απάντηση και κλαίει και γκρινιάζει διαρκώς, κοιτάζοντας τον εαυτό του στον καθρέφτη, θα πρέπει να μιλήσετε εσείς μαζί του και να προσπαθήσετε να του εξηγήσετε όσο πιο απλά γίνεται, τις διαφορές!

4. Όταν μάθει να μιλάει θα είναι το top θέμα συζήτησης για εκείνο
Αν είναι σκληρό θα σας το λέει. Αν είναι μαλακό θα σας το λέει. Αν το ενοχλεί θα σας το λέει και σε γενικές γραμμές θα σας αναφέρει καθετί του συμβαίνει «εκεί κάτω» ακόμη και αν βρίσκεστε με φίλους ή στο εμπορικό κέντρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved