«Τι χρειάζεται για να μεγαλώσεις έναν πραγματικό άνδρα!» Το μήνυμα μιας μαμάς που έγινε viral

Η Νικόλ Παουλούν έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο πολύ γνωστό αμερικανικό ριάλιτι 16 and Pregnant (16 και έγκυος).

«Τι χρειάζεται για να μεγαλώσεις έναν πραγματικό άνδρα!» Το μήνυμα μιας μαμάς που έγινε viral

Πρόκειται για νεαρές (16χρονες) μητέρες που προβάλουν τη ζωή τους από τη στιγμή που μαθαίνουν ότι είναι έγκυες μέχρι τη στιγμή που γεννούν τα μωρά τους. Κάποιες από αυτές έγιναν γνωστές μέσα από αυτό το ριάλιτι, όπως ακριβώς και η Νικόλ.

Πριν λίγες μέρες η νεαρή μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα που έγινε αμέσως viral για το πώς προσπαθεί να μεγαλώσει τον γιο της και να τον κάνει έναν πραγματικό άνδρα.

 0oi7jyng

«Μία φορά το μήνα, ο έξι ετών γιος μου, με βγάζει έξω για φαγητό. Μου ανοίγει τις πόρτες, τραβά την καρέκλα μου, συζητάμε για το πώς ήταν η μέρα του, με ρωτά για τη δική μου, πληρώνει τον λογαριασμό από το χαρτζιλίκι που μαζεύει και αφήνει ακόμη και φιλοδώρημα στον σερβιτόρο ή τη σερβιτόρα. Με αυτό τον τρόπο, προσπαθώ να του διδάξω πώς πρέπει να συμπεριφέρεται σε μια κυρία και πώς είναι ένα σωστό ραντεβού. Πώς να σέβεται μια γυναίκα που αγαπά (αυτή τη στιγμή είναι η μαμά του). Αφήνουμε στην άκρη το κινητό και το τάμπλετ (τα χρησιμοποίησα μόνο για να βγάλω αυτή τη φωτογραφία) και συζητάμε για τη μέρα μας, για τα πράγματα που κάναμε και για τα πράγματα που θα κάνουμε τις επόμενες μέρες.

Προσπαθώ να του μάθω καλούς τρόπους συμπεριφοράς και ότι είναι αγένεια να κοιτάς το κινητό όταν είσαι παρέα με μια γυναίκα, τη μαμά ή τους φίλους. Μαθαίνει την αξία των χρημάτων και το πώς πρέπει να ξοδεύονται. Μαθαίνει να κάνει μαθηματικές πράξεις, καθώς πρέπει να βρει ποιο είναι το 15% που πρέπει να αφήσει ως φιλοδώρημα.

 8iukjhjr

Ναι, είναι μικρός αλλά πιστεύω πώς αυτά είναι πράγματα που πρέπει να μάθει από τώρα. Ποτέ δεν είναι νωρίς για να διδάξεις στο παιδί σου ότι πρέπει να σέβεται τους άλλους και ιδιαίτερα τις γυναίκες. Ως μια γυναίκα που έχει κακοποιηθεί και της έχουν φερθεί σαν να είναι σκουπίδι στο παρελθόν, είναι πολύ σημαντικό για εμένα ο γιος μου να μάθει να σέβεται τους άλλους. Πολλοί άνδρες στις μέρες μας δεν ξέρουν πώς να φερθούν σε μια γυναίκα ή πώς να βγουν ένα όμορφο ραντεβού. Είναι όμορφο να γνωρίζω ότι ο γιος μου δεν θα γίνει ένας από αυτούς!».

Αλήθεια πώς σας φαίνεται το μήνυμα αυτής της νεαρής μητέρας; Εσείς τι κάνετε για να μεγαλώσετε ένα σωστό αντράκι; Έχετε κάνει κάτι αντίστοιχο; Αφήστε τα σχόλιά σας στην παρακάτω φόρμα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved