Δείτε πώς αντιδρούν δύο αγόρια όταν βλέπουν για πρώτη φορά ένα Walkman(βίντεο)

Τη δεκαετία του '80, ίσως και λίγο νωρίτερα, το Walkman ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το σημερινό iPοd, ήταν όμως για τα δεδομένα της εποχής ένα φοβερό ...gadget, καθώς μπορούσες να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική μόνος ,γράφοντας τα τραγούδια σε κασέτα.

Δείτε πώς αντιδρούν δύο αγόρια όταν βλέπουν για πρώτη φορά ένα Walkman(βίντεο)

Αυτά τη δεκαετία του '80. Γιατί σήμερα τα παιδιά που είναι περιτριγυρισμένα από έξυπνες συσκευές, βλέπουν κουμπί και αναρωτιούνται που χρησιμεύει.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τα δύο αγόρια του βίντεο. Η μαμά τους Lena Hyde , ανακάλυψε το παλιό της Walkman με την κασέτα φυσικά, και το έδωσε στα παιδιά τους, Calvin και Ethan.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπεις τα δύο αγόρια να προσπαθούν να βρουν πώς μπαίνει η κασέτα στο Walkman, αφού είναι η πρώτη φορά που βλέπουν τέτοια συσκευή. Το προσπαθούν από κοινού και μόνο μετά την επιμονή του Ethan κατορθώνουν να τοποθετήσουν σωστά την κασέτα και να θέσουν σε λειτουργία το Walkman. «Τα κατάφερα!», φωνάζει με ικανοποίηση ο μικρός και η χαρά του είναι έκδηλη.

Η Lena Hyde ανέβασε το βίντεο στο youtube το Σεπτέβρη ωστόσο το "μπαμ" έγινε στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα καθώς το είδαν πάνω από 100.000 μέσα σε λίγες μέρες.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved