Πολλά τα περιστατικά εις βάρος του Βαγγέλη - Bullying και σε άλλους φοιτητές

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά εκφοβισμού που υπέστη ο άτυχος 20χρονος και τα οποία έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια. Μαρτυρίες και για προσπάθεια εκφοβισμού σε άλλους φοιτητές.

Πολλά τα περιστατικά εις βάρος του Βαγγέλη - Bullying και σε άλλους φοιτητές

Από το σπασμένο κρεβάτι μέχρι το δέσιμο στην καρέκλα και το κλείδωμα στην ντουλάπα, τα περιστατικά έρχονται στο φως από τις σελίδες του πορίσματος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» από το πόρισμα, στο οποίο περιέχονται σελίδες από το ποινολόγιο και το βιβλίο συμβάντων της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων αλλά και καταθέσεις φοιτητών που γνωρίζουν «πρόσωπα και καταστάσεις».

Το κακό είναι ότι όλα όσα είχε υποστεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και καταγράφονται στο δελτίο συμβάντων, δεν συνοδεύτηκαν στη συνέχεια από τις ανάλογες ποινές στους υπαίτιους.

Ούτε το σπασμένο κρεβάτι που βρήκε ο Βαγγέλης επιστρέφοντας στα Ιωάννινα μετά την Καθαρά Δευτέρα, γεγονός που τον ανάγκασε να αναζητά τάβλες προκειμένου να μπορέσει να το επισκευάσει και να κοιμηθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved