Φιλμάκι κατά του bullying που μικραίνει όσο το μοιράζεσαι!

Ένα βιντεάκι κατά του bullying κάνει τις τελευταίες μέρες του γύρο του διαδικτύου. Η οργάνωση κατά του φαινομένου του εκφοβισμού σε παιδιά και νέους Singapore's Coalition Against Bullying for Children and Youth ανέβασε το συγκεκριμένο ασπρόμαυρο φιλμάκι τον περασμένο Απρίλιο και μέσα από τα μάτια ενός αγοριού που το κοροϊδουν στο σχολείο μας δείχνει τη σκληρότητα αυτής της ηλικίας.

Φιλμάκι κατά του bullying που μικραίνει όσο το μοιράζεσαι!

Η οργάνωση όμως δεν έμεινε σε αυτό. Το βίντεο αρχικής διάρκειας περίπου 2 λεπτών, έχει σχεδιαστεί ώστε κάθε φορά που κάποιος το μοιράζεται με share στο facebook αυτό να μικραίνει κατά ένα μιλιδευτερόλεπτο. Με αυτόν τον τρόπο οι ειδικοί υπολογίζουν ότι το βίντεο θα συρρικνωθεί τόσο πολύ ώστε να μείνει απλώς μια φωτογραφία. Έτσι θα περάσει το μήνυμα. "Μοιράσου το για να το σταματήσεις" (Share it to end it).

Όσο περισσότερο μιλάμε για το bullying τόσο μειώνονται τα φαινόμενα εκφοβισμού, τα οποία έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα και στην χώρα μας. Αυτή τη στιγμή το βίντεο έχει μοιραστεί 57.405 φορές όπως μπορεί κανείς να δει στην επίσημη σελίδα της καμπάνιας http://shareittoendit.com/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved