Νέα σειρά Babyderm για τον καθαρισμό ευαίσθητης περιοχής για αγόρια και κορίτσια!

Το Babyderm Girls intimate wash είναι απαλό υγρό, ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινό καθαρισμό και τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής των μικρών κοριτσιών ηλικίας από 0 έως 12 ετών. Με καθημερινή χρήση εξασφαλίζεται η πρόληψη και η αποτελεσματική αντιμετώπιση μικροερεθισμών και φλεγμονών της ευαίσθητης περιοχής.

Νέα σειρά Babyderm για τον καθαρισμό ευαίσθητης περιοχής για αγόρια και κορίτσια!

Ενδείξεις:
• Καθημερινός καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής των μικρών κοριτσιών ηλικίας από 0-12 ετών
Με βάση τα απαραίτητα λιπαρά οξέα Ω3 και Ω6, bioecolia, πανθενόλη και α-bisabolol. Δεν περιέχει σαπούνι, parabens και άλλους ερεθιστικούς παράγοντες και είναι δερματολογικά ελεγμένο με pH όμοιο με αυτό της ευαίσθητης περιοχής των μικρών κοριτσιών.

Το Babyderm Junior Cran αποτελεί τον νέο, μοναδικό αφρό καθημερινού καθαρισμού της μηρογεννητικής περιοχής για αγόρια και κορίτσια! Η πατενταρισμένη σύνθεσή του με εκχυλίσματα από cranberry & α-gloucan αποτελεί έναν απαραίτητο σύμμαχο για την διατήρηση της καθημερινής υγιεινής φροντίδας και αποτελεσματικής προστασίας του ουρογεννητικού συστήματος από ανιούσες ουρολοιμώξεις και φλεγμονές όπως η βαλανοποσθίτιδα & η αιδοιοκολπίτιδα, καταστάσεις ιδιαίτερα συχνές κατά την βρεφική & παιδική ηλικία.

Το φιλικό PH προς το δέρμα αλλά και η απαλή σύνθεσή του χωρίς την παρουσία σαπουνιού, SLES, συντηρητικών, τεχνητών χρωμάτων και αρωμάτων το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση όσες φορές και απαιτηθεί μέσα στη μέρα.

Θα τα βρείτε από την InterMED ειδικά στα φαρμακεία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved