Η ιστορία που κάνει το γύρο του κόσμου: Δείτε τι απέγινε ένα αγόρι που παράτησε το σχολείο στα 13!

«Μάθε παιδί μου γράμματα», λένε οι περισσότερες μαμάδες για να δουν κάποια στιγμή τα καμάρια τους να προοδεύουν στα σχολεία και στα πανεπιστήμια.

Η ιστορία που κάνει το γύρο του κόσμου: Δείτε τι απέγινε ένα αγόρι που παράτησε το σχολείο στα 13!

Σε όλους τους κανόνες υπάρχει κι η εξαίρεση και ο Χάρις Άσλαμ αποτελεί σίγουρα μία! Ο 18χρονος θεωρείται από πολλούς ο «αυτοκράτορας του λιανεμπορίου» καθώς έχει υπό τη διεύθυνσή του 2.500 μίνι μάρκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο! Μάλιστα η ιστορία του έχει κάνει το γύρο του κόσμου και έχει προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον καθώς ο νεαρός δεν σπουδάζει μάρκετιγκ, αλλά παράτησε το σχολείο στα 13 του!

Από εκείνη την ηλικία εργαζόταν στο οικογενειακό παντοπωλείο στο Φάιφ της Σκωτίας. Τα προσόντα του όμως ήταν πολλά και στα επόμενα δύο χρόνια κέρδισε μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο μίας από τις μεγαλύτερες εταιρίες που έχει υπό τη διεύθυνσή της πάνω από 2.500 καταστήματα λιανεμπορίου. Επιθυμία του νεαρού επιχειρηματία είναι να κάνει σπουδές στη Νομική. «Έχω ένα όραμα για το πού θέλω να είναι η επιχείρηση σε πέντε χρόνια» , ανέφερε χαρακτηριστικά για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια σε πρόσφατη συνέντευξή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved