Δέσποινα Βανδή: «Αν η κόρη μου θελήσει να γίνει τραγουδίστρια θα...»

Η Δέσποινα Βανδή είναι από τις μητέρες που αφήνουν την ελευθερία στο παιδί τους να επιλέξει ό,τι επάγγελμα θα ήθελε να κάνει όταν μεγαλώσει. Ακόμη κι αν αυτό είχε να κάνει με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Δέσποινα Βανδή: «Αν η κόρη μου θελήσει να γίνει τραγουδίστρια θα...»

Το λέμε αυτό, διότι αρκετές γονείς που είναι είτε ηθοποιοί, είτε τραγουδιστές, δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να μπλεχτούν με το χώρο αυτό, λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν.

Κι όμως η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν η μικρή Μελίνα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, τι θα έκανε, εκείνη απάντησε:

«Επειδή είμαι ήδη μέσα στο χώρο της showbiz, αν πραγματικά ήταν καλή-και πίστεψέ με είναι καλή, έχει πολύ καλή φωνή- δεν θα γινόμουν εμπόδιο. Τα παιδιά που πηγαίνουν στα talent shows μάς βλέπουν ως έναν δίαυλο για να επικοινωνήσουν με τους σωστούς ανθρώπους. Η Μελίνα δεν θα χρειαζόταν να το κάνει αφού είμαι εγώ. Αν λοιπόν ήθελε σώνει και καλά να πάει και να βάλει τον εαυτό της σ' αυτήν την διαδικασία θα συντόμευα το δρόμο...», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved